BEZIGMET OPZOEKEN


HEENREIS | TERUGREIS | volwassenen, kinderen, baby's (-2j)
HEENREIS VAN NAAR
 
TERUGREIS VAN NAAR
 
PERIODE
 
Volwassenen
Kinderen (-12j)
Baby's (-2j)
TYPE
MAATSCHAPPIJ
KLASSE

Gigantische metropool

uw ticket reeds <em>vanaf</em> uw ticket reeds vanaf € 521  Vertrekdatum 08-08-2015 - 24-03-2016

Gigantische metropool

Ontstaan als een dorp dat leefde van visserij en textiel industrie, geëvolueerd naar een gigantische metropool met meer dan 23 miljoen inwoners. Vanaf het observatie deck van het Oriental Pearl TV Tower kan je genieten van een adembenemend panoramisch zicht over enerzijds het moderne Shanghai, anderzijds het vooroorlogse. Laat je meesleuren in het bruisende leven van deze indrukwekkende havenstad! 

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Shanghai. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Shanghai? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   
 

Op zoek naar de goedkoopste huurwagens?

Sunnycar Banner

BEZIENSWAARDIGHEDEN

  • Expo 2010

    De locatie voor de wereldtentoonstelling 2010, gelegen langs de oevers van de Huangpujiang. In totaal waren er meer dan 180 verschillende paviljoenen waarvan er verschillende nog steeds te bezichtigen zijn.

  • Wuzhen

    Deze historische voorstad van Shanghai behoort tot één van de zes "water steden" in Jiangnan, Vanaf het station in Shanghai, is er een vlotte bus verbinding naar deze toeristische trekpleister.

  • Nanxun

    Situeert zich op 120 kilometer ten westen van de stad. Tijdens de Ming- en Qing dynastie stond deze plaats bekend als de "stad van rijkdom". Breng er een bezoekje aan de beroemde de tuinen van Xiaolian en de vroegere residentie van Zhangjingjiang.