BEZIGMET OPZOEKEN


HEENREIS | TERUGREIS | volwassenen, kinderen, baby's (-2j)
 • DEZE GOEDKOPE VLIEGTICKETS WERDEN DE LAATSTE 4 UUR GEBOEKT!
 • VERTREK VANUIT
  Brussel
  HEEN: 17/07/2014
  TERUG: 19/07/2014
  € 182,67
HEENREIS VAN NAAR
 
TERUGREIS VAN NAAR
 
PERIODE
 
Volwassenen
Kinderen (-12j)
Baby's (-2j)
TYPE
MAATSCHAPPIJ
KLASSE

Oud en nieuw verenigd

uw ticket reeds <em>vanaf</em> uw ticket reeds vanaf € 98  Vertrekdatum 05-07-2014 - 12-09-2014

Berlijn is de hoofdstad van Duitsland en hét symbool voor vernieuwing en hereniging. Einstein gaf er les en John Kennedy sprak er de gevleugelde woorden Ich bin ein Berliner. Een relatief jonge stad, maar met zijn 3,4 miljoen inwoners toch een van de grootste Europese steden. Het is ook de groenste hoofdstad van Europa, bezaaid met bomen, bossen, natuurgebieden en meren. Cultureel, architecturaal en historisch biedt Berlijn u een fascinerende mix. Zelfs culinair verwerkt de stad invloeden van haar multiculturele gemeenschap. Typisch Berlijn? De currywurst: een frikandel met ketchup en currypoeder. U koopt ze aan de talrijke kiosken.

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Berlijn. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Berlijn? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!  

OP ZOEK NAAR DE HIPSTE HOTELS?

 •  

  Andel's Hotel Berlinva € 71,43

  Voor ecologische reizigers die graag in de watten gelegd worden en niet noodzakelijk in het centrum van de stad willen logeren.
 • Hotel 26va € 79

  Dit hotel, in het hart van de trendy Berlijnse wijk Friedrichshain, ligt op slechts 500 van het centrum

Op zoek naar de goedkoopste huurwagens?

Sunnycar Banner

BEZIENSWAARDIGHEDEN

 • Berliner Dom

  De kathedraal werd gebouwd aan het einde van de 19de eeuw, maar werd tijdens de tweede wereldoorlog zwaar beschadigd. De renovatie begon in 1975 maar het duurde tot 1992 alvorens de kathedraal opnieuw werd geopend.

 • Brandenburger Tor

  De enige overgebleven stadspoort van Berlijn werd gebouwd in 1788, gelegen aan het Pariser Platz. Hier werd in 1961 gestart met de bouw van de Berlijnse Muur, en het was ook de plek waar de Muur ten val kwam.

 • Checkpoint Charlie

  Een belangrijke controlepost bij de verdeling van Berlijn. Alleen buitenlanders die niet uit de Geallieerde landen, West- Berlijn en West- Duitsland kwamen mochten gebruik maken van deze grens doorgang.

 • Fernsehturm

  De 368 meter hoge televisietoren van het voormalige Oost-Berlijn. Geniet van een prachtig panoramisch zicht vanop het hoogste gebouw van Berlijn.

 • Holocaust Mahnmal

  Geopend in 2005. In totaal 2711 betonblokken variërend in hoogte van 20 cm tot 4,5 meter, roepen volgens de architect het gevoel van desoriëntatie en isolement op, en staan symbool voor de ervaringen van de Joodse bevolking tijdens het nazibewind.

 • Potsdamer Platz

  Één van de belangrijkste pleinen in Berlijn. Tijdens de tweede wereldoorlog was het levendige plein een grote puinhoop geworden. Later liep de Berlijnse Muur dwars over het plein. Na de sloping van de Muur werd het plein en de gebouwen errond opnieuw aangelegd.

 • Reichstag

  Het Duitse parlement gelegen aan het Platz der Republik. In 1933 verwoest door een zware brand en hevig gebombardeerd tijdens de tweede wereldoorlog. Na de hereniging van Duitsland begon men met de restauratie en werd het gebouw opnieuw geopend in 1999.

 • Schloßplatz

  Het plein gelegen op het Spree- eiland in het Berlijnse stadsdeel Mitte. Het was de locatie van het stadspaleis maar deze werd in 1950 opgeblazen. De eerste naam van het plein was het Marx-Engels Platz maar sinds de eenmaking van Duitsland werd besloten om de oude naam terug te gebruiken.