Goedkope vluchten naar Abu Dhabi

Abu Dhabi is, dankzij de olie-inkomsten, een van de welvarendste steden ter wereld. De zon schijnt er het hele jaar. U geniet er van prachtige stranden, een azuurblauwe zee en een opwindend stadsleven. De beste periode om de overweldigende Arabische gastvrijheid te ontdekken?

Het héle jaar door. Maar in de zomer is het er wel snikheet. Nog een paar handige weetjes? Het land is taxfree. De valuta is de dirham, gekoppeld aan de Amerikaanse dollar. Pinnen kunt u overal. U vindt alleen Engelse stopcontacten. Taxi's zijn goed en spotgoedkoop. En … het weekend valt op vrijdag en zaterdag. Zondag is in Abu Dhabi dus een werkdag!
 
Goedkope vliegtickets Abu Dhabi

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Abu Dhabi. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Abu Dhabi? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

Inspiratie nodig? Abu Dhabi bezienswaardigheden

Abu Dhabi telt vele bezienswaardigheden. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Guggenheim, Yas Marina Circuit, Emirates Palace, Ferrari World, Corniche Road, Sheik Zayed Mosque, Marina Mall en Abu Dhabi Heritage Village. 

Naast deze Abu Dhabi bezienswaardigheden kan u ook het Emirates National Auto Museum te bezoeken. De privécollectie van Sjeik Hamad Al Nahyan telt in totaal zo'n 200 auto's, meestal van de 2e helft van de vorige eeuw, en is de grootste privé collectie ter wereld. Het museum ligt op een uurtje rijden van Abu Dhabi

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

Corniche Seafront Boulevard

Deze zes kilometer lange promenade gelegen langs de kust is een populaire plaats voor zij die willen wandelen, joggen, fietsen.

Emirates Palace Hotel

Het prachtige, luxueuze 5 sterren hotel is één van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Tijdens de kerstdagen, staat hier de grootste en duurste kerstboom ter wereld.

Sheikh Zayed Moskee

De grootste moskee van de Verenigde Arabische Emiraten werd officieel geopend in 2007. Deze moskee is vernoemd naar de stichter en de eerste president die hier ook zijn laatste rustplaats heeft gevonden.

previous next

Weer

sky is clear
Min. 29°
Max. 29°
sky is clear
Min. 28°
Max. 36°
sky is clear
Min. 28°
Max. 35°
sky is clear
Min. 28°
Max. 35°
sky is clear
Min. 26°
Max. 41°
sky is clear
Min. 28°
Max. 40°
sky is clear
Min. 28°
Max. 38°
scattered clouds
Min. 28°
Max. 38°
sky is clear
Min. 26°
Max. 39°
sky is clear
Min. 27°
Max. 39°
sky is clear
Min. 29°
Max. 41°
sky is clear
Min. 28°
Max. 39°
few clouds
Min. 24°
Max. 39°
light rain
Min. 28°
Max. 38°
Previous Next

Prijzen zijn 'vanaf', per persoon en in euro, onder voorbehoud van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten; inclusief voorafbetaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering. Daar de luchthaventaksen afhankelijk zijn van vertrekdatum, boekingsklasse en vluchtroute kunnen deze schommelen op de hier aangeboden tarieven.