Goedkope vluchten naar Adelaide

Adelaïde is de ideale stad om te wonen én te bezoeken. De troeven van deze elegante stad? De koloniale stenen architectuur, de levendige festivals, de uitgestrekte parken, het bloeiende artistieke leven en … het ongelofelijke ruimtegevoel. De stad is een stad (met ruim één miljoen inwoners), maar blijft altijd charmant door de gemoedelijke dorpssfeer. En ú blijft zeker niet op uw honger zitten. Want Adelaïde heeft liefst één restaurant per dertig mensen!

Goedkope vliegtickets Australie

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Adelaide. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Adelaide? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

Inspiratie nodig? Adelaide bezienswaardigheden

Australie heeft vele bezienswaardigheden, maar wat je zeker niet mag missen is de stad Adelaide. Bezienswaardigheden in Adelaide zijn King William Street, Saint Peter's Cathedral, South Australian Museum, Victoria Square, Adelaide Festival Centre, Adelaide Christmas Pageant, Adelaide Botanic Garden, National Wine Centre en Tandanya National Aboriginal Cultural Institute.

Naast deze Adelaide bezienswaardigheden is het zeker de moeite waard om Glenelg Beach te bezoeken. De wijk Glenelg Beach ligt net buiten Adelaide  en trekt jaarlijks duizenden bezoekers  met zijn mooie stranden en goede restaurants.

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

Adelaide University

Gelegen in de culturele wijk North Terrace, opgericht in 1874 en derde oudste universiteit van Australië.

Adelaide Botanic Garden

Het palmhuis van de Adelaide Botanic Garden, bij de aanleg van deze botanische tuinen liet men zich inspireren door de Koninklijke Tuinen van Engeland en Versailles in Parijs.

Colonel Light Statue

Kolonel William Light ontwierp Adelaide in 1837, origineel een stad van één vierkante mijl. Het stratenplan opgedeeld naar de 4 verschillende windrichtingen, een centraal gelegen park en kleinere pleinen in het straatbeeld.

Elder Park

Het prachtige park gelegen langs de flanken van de Torrens rivier gebruikt men vaak als decor voor één van de vele evenementen die jaarlijks georganiseerd worden in Adelaide.

Glenelg

Gelegen op 10 kilometer van Adelaide City, is deze charmante badplaats gekend voor zijn lange witte stranden en zeer ontspannende sfeer.

Liberty Building

Het gebouw in Victoriaanse stijl, behoort tot één van de oudste gebouwen in Adelaide.

previous next

Weer

scattered clouds
Min. 7°
Max. 14°
scattered clouds
Min. 5°
Max. 13°
few clouds
Min. 4°
Max. 14°
light rain
Min. 6°
Max. 13°
light rain
Min. 4°
Max. 14°
light rain
Min. 4°
Max. 13°
sky is clear
Min. 5°
Max. 14°
sky is clear
Min. 4°
Max. 14°
sky is clear
Min. 6°
Max. 16°
light rain
Min. 9°
Max. 18°
light rain
Min. 13°
Max. 20°
light rain
Min. 14°
Max. 19°
moderate rain
Min. 11°
Max. 14°
light rain
Min. 8°
Max. 14°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.