Goedkope vluchten naar Amman

Amman, de hoofdstad van Jordanië, ligt in het hart van het Midden-Oosten, dicht bij de Westelijke Jordaanoever en de Dode Zee. In de Romeinse periode heette de stad Philadelphia – het was een van de tien Grieks-Romeinse steden uit de Dekapolis, de tiensteden-bond. U kijkt er uw ogen uit naar alle historische bezienswaardigheden. Daarnaast geniet u in Amman van luxueuze sterrenhotels, authentieke soeks (markten), en befaamde restaurants met binnen- en buitenlandse gerechten.

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Amman. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Amman? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!
 

highlights

Jerash

Gelegen op 45 kilometer van de Amman, beschouwd men deze als één van de belangrijkste Grieks-Romeinse-Byzantijnse steden in het Midden Oosten. Breng er een bezoek aan de prachtige archeologische site.

Koning Adullah Moskee

De moskee is gelegen in het El-Abdali district, een gedenkteken gewijd aan de latere grootvader van Koning Hussein en herbergt ook het Islamitische museum.

Romeins Amfitheater

Gebouwd in de tweede eeuw na Christus onder leiding van Keizer Pius. Deze toeristische trekpleister gebruikt men hedendaags nog altijd voor diverse voorstellingen en heeft plaats voor 6 000 toeschouwers.

previous next

Weer

scattered clouds
Min. 18°
Max. 21°
sky is clear
Min. 14°
Max. 27°
light rain
Min. 11°
Max. 27°
sky is clear
Min. 10°
Max. 26°
sky is clear
Min. 11°
Max. 27°
sky is clear
Min. 12°
Max. 28°
sky is clear
Min. 14°
Max. 29°
sky is clear
Min. 16°
Max. 31°
sky is clear
Min. 16°
Max. 32°
sky is clear
Min. 13°
Max. 29°
sky is clear
Min. 14°
Max. 29°
sky is clear
Min. 15°
Max. 30°
sky is clear
Min. 16°
Max. 32°
sky is clear
Min. 15°
Max. 32°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.