Goedkope vluchten naar Astana

Verloren in een eindeloos steppengebied ontdekt u Astana. De naam – de klemtoon ligt op de laatste lettergreep – betekent in het Kazachs heel eenvoudig … hoofdstad. Toch werd het dat pas in 1997. Een gebeurtenis die de bouwlust van de president aanwakkerde. Want die lijkt van Astana niet alleen het centrum van Kazachstan te willen maken, maar van héél Centraal-Azië. Sinds de verhuizing startte hij in de nieuwe hoofdstad gigantische bouwprojecten met de inkomsten uit aardolie. De overheersende bouwstijl? Een etno-postmodernisme dat aan Albert Speer doet denken.

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Astana. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Astana? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

highlights

Bayterek

De 97 meter hoge toren biedt je een prachtig uitzicht over de stad. Bayterek is volgens de legende een sprookjesboom gevonden door de Kazak Er-Tostyk. De hoogte van het monument verwijst naar 1997, het jaar waarin Astana de hoofdstad van Kazachstan werd.

Nur Astana Moskee

De grootste moskee van Centraal-Azië. De minaretten zijn 63 meter hoog en verwijzen naar de leeftijd waarop de profeet Mohammed gestorven is.

previous next

Weer

sky is clear
Min. -4°
Max. -4°
broken clouds
Min. -3°
Max. 6°
light rain
Min. 0°
Max. 8°
snow
Min. -1°
Max. 4°
light rain
Min. -1°
Max. 6°
light rain
Min. -1°
Max. 8°
light rain
Min. 1°
Max. 9°
sky is clear
Min. -2°
Max. 7°
light rain
Min. -3°
Max. 9°
light snow
Min. -1°
Max. 4°
snow
Min. -7°
Max. 2°
light snow
Min. -6°
Max. 0°
light snow
Min. -4°
Max. 3°
moderate rain
Min. 3°
Max. 7°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.