Goedkope vluchten naar Barcelona

Gaudi is dé reden voor een bezoek aan Spanjes meest welvarende stad. Deze geniale architect zette Barcelona op de kaart als ongeëvenaarde kunststad. Zijn Sagrada Familia – sinds de eerste steen in 1882 nog altijd niet voltooid – is de grootste publiekstrekker... Goedkope vluchten naar Barcelona vind je steeds bij Airstop.

Bruisend, trendy, hip kortom een stad waar er van alles gebeurt. Dit zijn slechts enkele kenmerken die aan Barcelona worden gelinkt. De sfeer is er hartverwarmend Catalaans. Cultuur opsnuiven en de prachtige, bizarre architectuur van de wereldbefaamde architect Gaudi in je opnemen. Je komt ogen te kort om de schitterende winkels te bewonderen en vergaapt je er aan top design van het hoogste niveau. 's Middags vertoeven in het betoverende Park Guëll, 's avonds flaneren op de Ramblas en 's nachts ondergedompeld worden in het bruisende nachtleven. Zo ziet jouw verblijf in deze wereldstad er uit!

Goedkope vluchten naar Barcelona

Vluchten naar Barcelona worden overal op het internet aangeboden. Omdat het aanbod zo groot is ziet men soms door de bomen het bos niet meer. Airstop.be bied je de oplossing! Via onze site krijg je meteen een duidelijk overzicht van de goedkoopste tickets beschikbaar. In één oogopslag kan je alle prijzen en vluchtopties vergelijken, zodat beslissen kinderspel wordt. Naast vliegtickets is Airstop ook jouw gids doorheen de jungle van hotels in Barcelona. Wij bieden je steeds de scherpste hotelprijzen aan om er echt een onvergetelijk verblijf van te maken.

Vliegtickets Barcelona

Barcelona is groene stad. Enkele prachtige parken voorzien de stad van zijn broodnodige natuur. Breng een bezoek aan Jardi Botanic waar duizenden verschillende planten en bomen aangeplant zijn. Ook het Park Guell is puur genieten. Het werd ontworpen door Gaudi en maakt deel uit van het Unesco werelderfgoed. Vanuit het stadscentrum neem je de blauwe tram of bus naar de top van de Tibidabo Berg. Van Hieruit krijg je een prachtig uitzicht over de hele binnenstad. Wie van kunst houdt, komt in Barcelona ook zeker aan zijn trekken. Onder andere het Picasso Museum is gevuld met prachtige werken uit de jeugdperiode van Picasso.

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

Camp Nou

Deze voetbaltempel met plaats voor 98 000 toeschouwers behoort tot één van de meest indrukwekkende stadiums ter wereld en is de thuishaven van het glorierijke FC Barcelona.

Casa Mila

Één van de meest extravagante gebouwen van de stad. Dit appartementsgebouw werd ontworpen door Antoni Gaudi als een allusie op de compositieregels van de barok architectuur. Breng er een bezoek aan het unieke dakterras met schouwen en luchtkokers in de meest bizarre en antropomorfe sculpturen.

La Sagrada Familia

De eerste steen werd gelegd in 1882 en tot vandaag is men nog steeds bezig met de bouw van dit meesterlijk bouwwerk ontworpen door Antoni Gaudi. Hoelang de bouw nog gaat duren is een raadsel, aangezien deze afhankelijk is van giften van de bezoekers.

Parque Güell

De adelijke Eusebi Güell gaf in 1900 de opdracht aan Antoni Gaudi voor de aanleg van een tuindorp of woonwijk maar dit kende geen succes. Hierna kwam Gaudi op het idee om het park vorm te geven met een architectuur geïnspireerd door de natuur. Breng een bezoek aan dit prachtige park en geniet er van een adembenemend panoramisch zicht over de stad.

Plaza d'Espagne

Dit ovaalvormige plein werd in 1929 ontworpen door Anibal Gonzalez naar aanleiding van de Ibero- Amerikaanse expositie van 1929 waar Spanje symbolisch vrede sloot met haar vroegere kolonies op het Amerikaanse continent.

previous next

Weer

sky is clear
Min. 24°
Max. 30°
sky is clear
Min. 24°
Max. 27°
light rain
Min. 23°
Max. 25°
light rain
Min. 22°
Max. 24°
light rain
Min. 24°
Max. 26°
sky is clear
Min. 24°
Max. 27°
light rain
Min. 24°
Max. 27°
light rain
Min. 24°
Max. 27°
sky is clear
Min. 24°
Max. 26°
sky is clear
Min. 23°
Max. 27°
light rain
Min. 23°
Max. 26°
sky is clear
Min. 23°
Max. 27°
light rain
Min. 24°
Max. 26°
light rain
Min. 24°
Max. 26°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.