Goedkope vluchten naar Beiroet

Beirut is een moderne, energieke metropool met een schatkamer aan verleden. De hoofdstad van Libanon kent een roerige geschiedenis maar blijft fascineren. Wie Beirut goed wil leren kennen, gaat op dagtocht met de Green Line Tour. Zo verken je de stad langs de oude scheidslijn tussen het christelijke en islamitische deel. Onderweg vergaap je je aan het drukke straatleven. Geniet van de humus, falafel of kebab. Eet stevig overdag, de Libanezen eten vaak pas na negen uur ’s avonds.

Boek betaalbare tickets naar ‘het Parijs van het oosten’

Je zou het niet denken, maar Beirut is hip en trendy: je vind er de beste clubs en winkels van het Midden-Oosten. Beirut kan qua nachtleven de concurrentie met de grote Europese steden aan. Nergens anders is zo’n groot en druk uitgaansleven. Dat is de internationale jetset ook opgevallen. De winkelstraten, hotels, clubs en restaurants variëren van kleinschalig en authentiek tot grandioos decadent.

Uitstapje naar Beirut? Met Airstop.be ben je er vlug en goedkoop

Op de site van Airstop.be vind je de goedkoopste tickets naar Beirut. Voor je het weet sta je al op het moderne vliegveld en ben je onderweg naar een van de vele schitterende verblijfplaatsen midden in de stad.

Goedkope tickets naar Beirut – wat kun je er doen?

In Beirut hebben verschillende religies lang naast elkaar bestaan. Je vindt er de indrukwekkende Mohammed Al-Amin moskee op een steenworp afstand van de enorme Saint George Maronite kathedraal. De talrijke grote historische en culturele trekpleisters maken Beirut echt de moeite waard. Moskeeën, kathedralen, oude vestingen en uitgebreide musea: je raakt niet uitgekeken. En heb je even genoeg van de warmte en drukte? Dan ligt de Middellandse zee op je te wachten. Het kleine, pittoreske badplaatsje Byblos met zijn prachtig kust is de ideale plek om tot rust te komen.

highlights

Mohammed el Amine Moskee

Onder leiding van de eerste minister Rafik Hariri startte men in 2002 met de bouw van deze moskee. Nog voor de opening in 2008 stierf hij, zijn lichaam ligt begraven naast de moskee.

Ramlet El Baida Beach

Het enige zandstrand van Beiroet, gekenmerkt door luxe appartementen en een hoge levensstandaard.

Place d’etoile

Place d’etoile is het kloppende hart van het bruisende centrum van Beirut. Je vindt hier de grootste en bekendste winkelketens in de modernste winkelpanden. Ook sta je hier met één been in het befaamde nachtleven van Beirut.

Mohammed Al-Amin moskee

De prachtige Soennitische moskee van Beirut is een lust voor het oog. Modern, maar toch klassiek. Een architectonisch monument van buiten, een religieus monument van binnen. Bezoekers zijn welkom om de moskee te bezichtigen.

Nationaal museum

Het nationaal museum van Beirut is schitterend en heeft bijzondere archeologische topstukken uit heel Libanon. Het museum ligt op de befaamde groene lijn en bezit objecten uit de rijke Lebanese geschiedenis: van de Feniciërs tot het heden en van de islam tot het christendom.

previous next

Weer

scattered clouds
Min. 24°
Max. 27°
light rain
Min. 21°
Max. 25°
sky is clear
Min. 19°
Max. 26°
light rain
Min. 20°
Max. 25°
light rain
Min. 15°
Max. 25°
light rain
Min. 12°
Max. 25°
light rain
Min. 13°
Max. 26°
sky is clear
Min. 16°
Max. 29°
sky is clear
Min. 13°
Max. 28°
light rain
Min. 13°
Max. 25°
light rain
Min. 14°
Max. 27°
light rain
Min. 14°
Max. 28°
sky is clear
Min. 13°
Max. 30°
sky is clear
Min. 15°
Max. 31°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.