Goedkope vluchten naar Belgrado

Belgrado wint de laatste tijd aan populariteit als stedentripbestemming. Niet toevallig, want de stad biedt een boeiende combinatie van architectuur, cultuur, gastronomie, oosterse invloeden en westerse verfijning. In het vroegere Joegoslavië was Belgrado een grote metropool. Na de burgeroorlogen wist de stad zich opnieuw als toeristische trekpleister op de kaart te zetten. Nu is het de meest bruisende stad van de Balkan. Vooral het nachtleven is er geliefd, met clubs die van zonsondergang tot zonsopgang open zijn. Breng zeker een bezoek aan de drijvende cafés en discotheken (splavovi), langs de oevers van de Sava en de Donau.

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Belgrado. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Belgrado? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

highlights

Kalemegdan kasteel

Het oudste gedeelte van Belgrado. Gedurende eeuwen werd het bewoond door verschillende volkeren en was er het stadsleven beperkt tot binnen de muren van dit indrukwekkende fort.

Heilige Sava Kathedral

Dominerend over het stadsbeeld is dit één van de grootste orthodoxe kathedralen ter wereld en heeft het plaats voor 10 000 gelovigen. Doorheen de eeuwen werd de kathedraal verschillende malen verbouwd.

previous next

Weer

scattered clouds
Min. 15°
Max. 16°
light rain
Min. 14°
Max. 18°
few clouds
Min. 12°
Max. 19°
few clouds
Min. 10°
Max. 17°
sky is clear
Min. 10°
Max. 17°
sky is clear
Min. 8°
Max. 18°
light rain
Min. 8°
Max. 19°
sky is clear
Min. 10°
Max. 22°
light rain
Min. 14°
Max. 21°
light rain
Min. 14°
Max. 18°
light rain
Min. 13°
Max. 21°
light rain
Min. 11°
Max. 19°
sky is clear
Min. 10°
Max. 20°
sky is clear
Min. 10°
Max. 24°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.