Goedkope vluchten naar Boekarest

Boekarest dompelt u onder in een cultuurmix van Hongaarse en Duitse invloeden. Vlad Tepes, alias prins Dracula, stichtte de stad in 1459. De ruïnes van zijn paleis wachten geduldig op uw bezoek. Maar de geest van het verleden waart overal in de stad rond. Dat maakt van Boekarest de favoriete citytrip van fervente cultuur- en geschiedenisliefhebbers. Klein Parijs, of Parijs van het Oosten was vroeger haar koosnaampje. Die Parijse elegantie bezit ze nog altijd, ondanks de vele oorlogsverwoestingen én een aardbeving.

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Boekarest. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Boekarest? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

highlights

Atheneul Roman

Dit concertgebouw gelegen in het centrum van de stad werd gebouwd in 1888 en huisvest er het filharmonisch orkest dat naar George Enescu is vernoemd. De typische neoklassieke bouwstijl is een ware streling voor het oog.

Palatul Parlamentului

Het Roemeens parlementsgebouw is met een oppervlakte van 330 000 vierkante meter het grootste gebouw van Europa. In totaal zijn er 12 bovengrondse- en 8 ondergrondse verdiepen en meer dan 2000 kamers en zalen.

previous next

Weer

sky is clear
Min. 17°
Max. 17°
light rain
Min. 14°
Max. 26°
light rain
Min. 17°
Max. 27°
sky is clear
Min. 19°
Max. 27°
moderate rain
Min. 15°
Max. 22°
moderate rain
Min. 13°
Max. 19°
light rain
Min. 16°
Max. 24°
moderate rain
Min. 18°
Max. 25°
moderate rain
Min. 18°
Max. 25°
heavy intensity rain
Min. 16°
Max. 21°
light rain
Min. 17°
Max. 20°
sky is clear
Min. 17°
Max. 26°
sky is clear
Min. 20°
Max. 29°
light rain
Min. 23°
Max. 32°
Previous Next

Prijzen zijn 'vanaf', per persoon en in euro, onder voorbehoud van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten; inclusief voorafbetaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering. Daar de luchthaventaksen afhankelijk zijn van vertrekdatum, boekingsklasse en vluchtroute kunnen deze schommelen op de hier aangeboden tarieven.