Goedkope vluchten naar Bratislava

Dé Slowaakse specialiteit is schapenkaas. Ga op de geur af, en ontdek her en der in Bratislava winkeltjes die deze lekkernij verkopen. Hoort bij een hapje ook een drankje? Bestel dan een kofola. Het ziet eruit als cola, maar de smaak is anders. Die van drop komt nog het dichtste in de buurt. Kies voor uw opkikkertje een terras in de schilderachtige straten van het oude stadshart (Staré Mesto).

Ook winkelen kan er perfect. Want de grotere winkelcentra in Bratislava liggen niet buiten, maar in het centrum. Ideaal voor de fanatieke shopper.


Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Bratislava. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Bratislava? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

highlights

Kasteel van Bratislava

Dit prachtige kasteel is één van de belangrijkste toeristische trekpleisters van de stad. Tijdens een zware brand in 1811 werd het kasteel volledig verwoest. Het duurde tot de tweede helft van de 20ste eeuw alvorens men startte met de renovatie van het kasteel.

Slovak National Theatre

Dit neo- renaissance gebouw gelegen aan het Hviezdoslav plein huisvest de nationale opera en ballet van Slowakije.

previous next

Weer

light rain
Min. 16°
Max. 21°
moderate rain
Min. 14°
Max. 19°
light rain
Min. 13°
Max. 20°
broken clouds
Min. 13°
Max. 20°
light rain
Min. 14°
Max. 20°
sky is clear
Min. 13°
Max. 22°
sky is clear
Min. 14°
Max. 24°
light rain
Min. 17°
Max. 27°
sky is clear
Min. 15°
Max. 26°
sky is clear
Min. 20°
Max. 28°
sky is clear
Min. 20°
Max. 29°
light rain
Min. 22°
Max. 31°
light rain
Min. 21°
Max. 30°
moderate rain
Min. 20°
Max. 29°
Previous Next

Prijzen zijn 'vanaf', per persoon en in euro, onder voorbehoud van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten; inclusief voorafbetaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering. Daar de luchthaventaksen afhankelijk zijn van vertrekdatum, boekingsklasse en vluchtroute kunnen deze schommelen op de hier aangeboden tarieven.