Goedkope vluchten naar Brisbane

Brisbane heeft een subtropisch klimaat: hete zomers en droge winters dus. De stad begon in 1824 als strafkolonie. Nu is Brisbane vooral bij jonge toeristen populair. De reden? Twee grote uitgaansgebieden, met ontelbare clubs, bars, eet- en uitgaansgelegenheden. Maar ook cultuurfreaks komen in Brisbane aan hun trekken, dankzij de vele kunstgalerieën en musea. Onze tip? Zak de rivier af op een statige radarstoomboot en voel u de koning te rijk. Of neem in de binnenstad een snelle veerboot naar Bulimba of New Farm.

Goedkope vliegtickets Australie
 
Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Adelaide. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Adelaide? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!
 
Inspiratie nodig? Brisbane bezienswaardigheden

De belangrijkste Brisbane bezienswaardigheden zijn de Botanic Gardens, South Bank, Fortitude Valley, Bulimba, New Farm en Opera of Orchestra. 

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

Customs House

Geopend in 1889 werd dit gebouw oorspronkelijk gebruikt voor het innen van de douanerechten. Hedendaags gebruikt men dit historische gebouw voor lezingen en gala avonden.

Treasury Building

In het begin van de twintigste eeuw stond dit imposante gebouw symbool voor het bestuur. Nu is het gebouw volledig gerestaureerd en omgevormd tot het beroemde casino van Brisbane.

previous next

Weer

sky is clear
Min. 11°
Max. 22°
sky is clear
Min. 6°
Max. 19°
sky is clear
Min. 9°
Max. 19°
light rain
Min. 17°
Max. 19°
moderate rain
Min. 18°
Max. 19°
light rain
Min. 17°
Max. 19°
light rain
Min. 16°
Max. 20°
moderate rain
Min. 16°
Max. 18°
heavy intensity rain
Min. 17°
Max. 19°
moderate rain
Min. 16°
Max. 21°
light rain
Min. 13°
Max. 17°
sky is clear
Min. 11°
Max. 18°
moderate rain
Min. 14°
Max. 17°
moderate rain
Min. 15°
Max. 18°
Previous Next

Prijzen zijn 'vanaf', per persoon en in euro, onder voorbehoud van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten; inclusief voorafbetaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering. Daar de luchthaventaksen afhankelijk zijn van vertrekdatum, boekingsklasse en vluchtroute kunnen deze schommelen op de hier aangeboden tarieven.