Goedkope vluchten naar Chiang Mai

Chiang Mai, door de Thai De roos van het noorden genoemd, heeft een eigen taal, keuken en traditie. En daardoor een stijl die niet te vergelijken is met een andere stad. In de oude binnenstad van Chiang Mai staan meer dan honderd tempels – stuk voor stuk de moeite waard. Toch is dat niet de grootste attractie. Wat dan wél?

De avondmarkt, tussen het oosten van het centrum en de Ping-rivier! Hier vindt u alle streekproducten. En supergoedkoop, als je goed onderhandelt. Afdingen is hier een must. Kennis van zaken ook. Want tussen alle rommel moet u de authentieke spullen herkennen. Wilt u niets kopen? Dan nog is de markt een echte aanrader. 


Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Chiang Mai. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Chiang Mai? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

highlights

Chedi Laung Pagoda

Ongeveer 600 jaar geleden gebouwd. Deze enorme "toren" is grotendeels ingestort een paar honderd jaar geleden. Tot vandaag weet men hiervan nog steeds niet de oorzaak.

Wat Phrathat Doi Suthep

Doi Suthep is de naam van de berg waarop deze heilige tempel zich bevind. Van hieruit kan je genieten van een adembenemend panoramische zicht over de stad.

Wat Phan Tao

De naam staat voor "Klooster van de Duizend ovens", men veronderstelt dat de naam afkomstig is van de vroegere gieterij waar men vele Bouddha beelden maakten voor de grotere broer Wat Chedi Luang.

Wat Rong Khun

De recent gebouwde Boeddha en Hindu tempel (1997) is ontworpen door Chalermchai Kositpipat een schilder artiest die deze unieke kans kreeg om een tempel te mogen ontwerpen.

previous next

Weer

light rain
Min. 25°
Max. 25°
heavy intensity rain
Min. 22°
Max. 25°
scattered clouds
Min. 22°
Max. 28°
heavy intensity rain
Min. 21°
Max. 29°
moderate rain
Min. 22°
Max. 29°
heavy intensity rain
Min. 21°
Max. 25°
moderate rain
Min. 21°
Max. 24°
moderate rain
Min. 21°
Max. 25°
light rain
Min. 21°
Max. 27°
light rain
Min. 21°
Max. 28°
heavy intensity rain
Min. 21°
Max. 26°
sky is clear
Min. 17°
Max. 27°
light rain
Min. 16°
Max. 28°
sky is clear
Min. 16°
Max. 29°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.