Goedkope vluchten naar Dubai

Dubai is DE topbestemming van dit jaar! De sky is hier geen limit meer. In Dubai bouwen ze de hoogste torens, ’s werelds grootste vliegveld is hier gevestigd en een vijfttal kunstmatige archipels kan je terugvinden in zee. Luxe staat centraal.

Creatieve jongens, de bouwheren van Dubai. Bij de vele stadsuitbreidingen gaven ze elke wijk een originele themanaam. Wat vindt u van The Old Town, Marina, Internetcity, Festival City, Business Bay of … De Palmeilanden? Het laatste project breit een handvol kunstmatige eilanden aan het vasteland, goed voor honderden kilometers extra grond. Ook het vervoer in de stad spreekt tot de verbeelding: een soort watertaxi (Abra) brengt u vlotjes van het ene naar het andere shoppingcenter in deze prestigieuze, moderne stad. Zeker doen! Want Dubai schrijft met zijn grootste winkelcentrum een wereldrecord op zijn naam.
 
Goedkope vliegtickets Dubai

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Dubai. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Dubai? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

Inspiratie nodig? Dubai bezienswaardigheden

Dubai, de stad waar alles mogelijk is. Dubai bezienswaardigheden zijn Burj Khalifa, Wild Wadi, Jumeirah Beach, Khor Dubai, Desert Safari, Dubai Mall, The Walk, Dubai Museum, Souk Madinat en Aquaventure & Atlantis the Palm.

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

Burj Al Arab

Het prestigieuze hotel promoot men als het enige 7 sterren hotel ter wereld werd geopend in 1999. Gelegen in zee, op bijna 300 meter van het strand. Voor het ontwerp inspireerde men zich op het zeil van een dhow, een typische Arabische boot.

Burj Khalifa

Met een totale hoogte van 828 meter is het momenteel het hoogste gebouw in de wereld. Met de snelste lift ter wereld, 18 meter per seconde, kan je naar de 124st verdieping gaan om er getuige te zijn van een prachtig, adembenemend panoramisch zicht.

Dubai Mall

Geopend in 2008, aan de voet van de Burj Khalifa vindt men het grootste winkelcentrum ter wereld. In totaal is er ruimte voor meer dan 1200 winkels. In het atrium van de Dubai Mall kan men dan weer getuige zijn van het grootste aquarium ter wereld!

Dubai Marina

Het district staat gekend als het nieuwe Dubai. Het totale project heeft een oppervlakte van bijna 2 vierkante kilomter, en staat weliswaar gekend als het grootste watersport- en woonproject ter wereld!

previous next

Weer

sky is clear
Min. 24°
Max. 30°
sky is clear
Min. 21°
Max. 31°
sky is clear
Min. 24°
Max. 31°
sky is clear
Min. 23°
Max. 30°
sky is clear
Min. 25°
Max. 34°
sky is clear
Min. 25°
Max. 34°
sky is clear
Min. 25°
Max. 34°
light rain
Min. 27°
Max. 34°
sky is clear
Min. 25°
Max. 35°
sky is clear
Min. 24°
Max. 35°
sky is clear
Min. 25°
Max. 33°
sky is clear
Min. 24°
Max. 33°
light rain
Min. 24°
Max. 35°
sky is clear
Min. 24°
Max. 33°
Previous Next

Prijzen zijn 'vanaf', per persoon en in euro, onder voorbehoud van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten; inclusief voorafbetaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering. Daar de luchthaventaksen afhankelijk zijn van vertrekdatum, boekingsklasse en vluchtroute kunnen deze schommelen op de hier aangeboden tarieven.