Goedkope vluchten naar Dubrovnik

Montenegro is de eerste ecologische staat ter wereld. Dubrovnik is volledig ommuurd, en staat op de UNESCO-Werelderfgoedlijst. In Dubrovnik kan je genieten van een breed culturele erfgoed, azuurblauwe zee, meren, ruwe bergmassieven en veel meer. Kom hier tot rust en geniet van deze prachtige, adembenemende natuurgebied. Buiten de stadsmuren lonkt de Riviera. Overdag veroveren de zonnekloppers de vele stranden. En in de late uurtjes biedt de zee het perfecte decor voor een romantisch avondje uit.

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Dubrovnik. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Dubrovnik? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

highlights

Lovrijenac

Het fort en theater bevindt zich buiten de westelijke muur van de stad. Gelegen op 37 meter boven de zee en was van cruciaal belang tijdens de Venetiaanse overheersing.

Sponza Palace

Gebouwd aan het begin van de 16de eeuw, werd dit gebouw opgetrokken in een mix van Gotische en Renaissance stijl. Het was één van de enige gebouwen dat de zware aardbeving van 1667 overleefde.

Placa - Stradun

De hoofdstraat en winkelstraat van de stad vertrekkende vanaf het Plein van de Loggia gaande tot de Pilépoort waarbij ze het midden vormt van de historische kern.

previous next

Weer

light rain
Min. 16°
Max. 16°
sky is clear
Min. 17°
Max. 21°
sky is clear
Min. 19°
Max. 22°
light rain
Min. 19°
Max. 22°
light rain
Min. 11°
Max. 18°
light rain
Min. 10°
Max. 19°
sky is clear
Min. 9°
Max. 20°
sky is clear
Min. 9°
Max. 20°
very heavy rain
Min. 12°
Max. 16°
heavy intensity rain
Min. 13°
Max. 16°
heavy intensity rain
Min. 13°
Max. 17°
heavy intensity rain
Min. 13°
Max. 16°
heavy intensity rain
Min. 14°
Max. 16°
moderate rain
Min. 14°
Max. 17°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.