Goedkope vluchten naar Singapore

Bruggen verbinden Singapore in het noorden met het schiereiland van Maleisië. In het zuiden, over de Straat van Singapore, liggen Sumatra en een handvol kleinere Indonesische eilanden. Volgens de geschiedenisboeken stichtte Sir Thomas Raffles de stad in 1819 als Britse handelspost. Nu is Singapore een stad vol tegenstellingen, een ontmoetingsplaats van oosterse en westerse culturen.

Het is ook een religieuze smeltkroes, een stad waarin boeddhisme, taoïsme, hindoeïsme, sikhisme, bahaigeloof, christendom, islam en zelfs jodendom samengaan. U kunt de talrijke religieuze plaatsen ook als niet-gelovige bezoeken – maar dan wel buiten de diensttijden.

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Singapore. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Singapore? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!
 

highlights

Clarke Quay

Vroeger een belangrijk centrum voor handel in de stad. Tegenwoordig een labyrint van restaurants, bars en winkels die garant staan voor een bruisend nachtleven!

Sri Mariamman Tempel

Gebouwd in 1827 is dit de oudste Hindoeïstische tempel van de stad. Deze tempel is gewijd aan de godin Mariamman, het genezen van epidemische ziekten en aandoeningen.

Suntec City

Bestaande uit 5 buildings en een convention center, centraal the "Fountain of Wealth". Één van de grootste commerciële centra van Azië!

Anderson Bridge

De brug werd gebouwd in 1910, vernoemd naar de vroegere gouverneur Sir John Anderson om een betere verbinding te krijgen tussen het civic and commercial district.

Cable Car to Sentosa

Geopend in 1974, deze kabelbaan maakt de verbinding tussen Mount Faber, het centrale eiland van Singapore en Sentosa, de residentiële buurt en loopt over Keppel Harbour.

Esplanada Theater

Gelegen in Marina Bay bij de monding van de Singapore River. In dit gebouw is er het centrum van Performing Arts, een concert hall, theater zaal, en een heuse shopping mall.

Universal Studios

Het thema park werd geopend in april 2007, het is gelegen op het residentiële eiland Sentosa island. Jaarlijks trekt dit par meer dan 4 miljoen bezoekers.

previous next

Weer

few clouds
Min. 25°
Max. 25°
sky is clear
Min. 25°
Max. 31°
moderate rain
Min. 28°
Max. 31°
sky is clear
Min. 28°
Max. 30°
moderate rain
Min. 28°
Max. 29°
light rain
Min. 28°
Max. 30°
light rain
Min. 28°
Max. 30°
light rain
Min. 28°
Max. 30°
light rain
Min. 29°
Max. 31°
light rain
Min. 29°
Max. 31°
light rain
Min. 29°
Max. 32°
light rain
Min. 29°
Max. 32°
moderate rain
Min. 28°
Max. 30°
moderate rain
Min. 27°
Max. 29°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.