Goedkope vluchten naar Halifax

Halifax, uw ideale bestemming voor een ontspannen citytrip. Met eersteklas hotels, uitstekende restaurants, sfeervolle pubs, verleidelijke winkelcentra en … de op een na grootste haven ter wereld.

De oorspronkelijke bewoners, de Mi'kmaq, noemden de stad niet toevallig Chebucto, wat ‘grootste haven’ betekent. Met de bouw van de eerste kade in 1758 begon Halifax haar geschiedenis als een belangrijke Canadese havenstad. Wilt u de broeierige sfeer van een internationale haven opsnuiven? Bezoek dan zeker de Privateers' Wharf, een gerestaureerde havenbuurt uit de negentiende eeuw met authentieke restaurants en kroegen.
 
Goedkope vliegtickets Canada

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Halifax. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Halifax? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!  

Inspiratie nodig? Halifax bezienswaardigheden

Wat je zeker niet mag missen in Canada is de stad Halifax. Bezienswaardigheden in Halifax zijn Halifax Citadel, Theodor Tugboat, Halifax Public Gardens, Cathedral Church of All Saints, Maritime Museum of the Atlantic, Alexander Keith's Nova Scotio Brewery, Pier 21 en Privateers' Wharf.

Naast bovenstaande Halifax bezienswaardigheden is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan Halifax Farmers' Market. Iedere zaterdagochtend kan je de markt bezoeken op Pier 20 en tref je er de beste streekproducten. Naast de vele lekkernijen is het ook een leerrijke beurs door de vele oude ambachten en handwerken die er worden tentoongesteld aan het publiek.

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

A. Murray Mackay Bridge

De brug is 1 200 meter lang en werd geopend in 1970. De "nieuwe brug" zoals ze gekend is door de lokale bevolking is de tweede brug die de Halifax schiereilanden verbinden met Dartmouth, Nova Scotia.

St. Paul's Church

De Anglicaanse kerk, gebouwd in 1749 is de oudste kerk van Halifax. Het gebouw werd doorheen de jaren meermaals gerenoveerd, maar is tot op heden nog steeds in gebruik voor diensten en ceremonies.

previous next

Weer

moderate rain
Min. 9°
Max. 10°
light rain
Min. 8°
Max. 10°
moderate rain
Min. 7°
Max. 9°
heavy intensity rain
Min. 8°
Max. 11°
light rain
Min. 4°
Max. 12°
light rain
Min. 5°
Max. 14°
light rain
Min. 10°
Max. 17°
moderate rain
Min. 11°
Max. 14°
light rain
Min. 15°
Max. 21°
light rain
Min. 14°
Max. 21°
light rain
Min. 12°
Max. 18°
moderate rain
Min. 11°
Max. 19°
moderate rain
Min. 12°
Max. 14°
heavy intensity rain
Min. 12°
Max. 16°
Previous Next

Prijzen zijn 'vanaf', per persoon en in euro, onder voorbehoud van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten; inclusief voorafbetaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering. Daar de luchthaventaksen afhankelijk zijn van vertrekdatum, boekingsklasse en vluchtroute kunnen deze schommelen op de hier aangeboden tarieven.