Goedkope vluchten naar Helsinki

De Finse hoofdstad Helsinki werd op een rotsige landtong in de Finse Golf gebouwd. Het is een moderne stad, die moeiteloos in het rijtje Barcelona, Londen, Parijs past. ’s Nachts geniet u van een bruisend uitgaansleven. Overdag kiest u uit tal van mogelijkheden om er op uit te trekken.

Wat dacht u van een bezoek aan Kauppatori, het marktplein aan het water en tegelijk het stadscentrum? Laat u imponeren door de grote veerboten die hier vlakbij aanleggen. Of zak af naar het zaken-, winkel- en uitgaanscentrum van de stad, ten westen van het marktplein.

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Helsinki. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Helsinki? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

highlights

Kauppatori

Het bekendste plein van Helsinki heeft een vrij unieke ligging, langs de zuid zijde grenst het aan de zee. Van hieruit kan je ook een ferry nemen naar het eiland Suomenlinna.

Wanha Kauppahalli

De oude markthal is al jaren een ontmoetingsplaats voor handelaars en staat gekend als een favoriete plek voor fijnproevers.

Sibelius Monument

Gelegen in het Sibelius park, opgedragen aan de Finse componist Jean Sibelius. Het monument bestaat uit meer dan 600 holle, stalen buizen en vormen het patroon van een golf.

Suomenlinna

Deze vestiging gelegen op zes eilanden voor de haven van Helsinki. Gebouwd in 1748, als onderdeel van het Zweedse koninkrijk is een belangrijke toeristische trekpleister.

Tuomiokirkko

De kathedraal in neo- klassieke stijl werd gebouwd tijdens eerste helft van de 19de eeuw ter ere van Groothertog Nicolaas I van Rusland.

previous next

Weer

overcast clouds
Min. 11°
Max. 12°
broken clouds
Min. 12°
Max. 14°
scattered clouds
Min. 13°
Max. 14°
light rain
Min. 11°
Max. 13°
sky is clear
Min. 9°
Max. 14°
sky is clear
Min. 9°
Max. 14°
light rain
Min. 9°
Max. 13°
light rain
Min. 6°
Max. 9°
light rain
Min. 6°
Max. 8°
sky is clear
Min. 6°
Max. 10°
moderate rain
Min. 7°
Max. 9°
moderate rain
Min. 10°
Max. 12°
moderate rain
Min. 9°
Max. 12°
light rain
Min. 10°
Max. 11°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.