Goedkope vluchten naar Hong Kong

Hong Kong in één woord? Verblindend. Torenhoge wolkenkrabbers (er zijn er meer dan in New York), moderne kantoren, een indrukwekkende skyline (vooral ’s avonds kijkt u uw ogen uit) en luidruchtig verkeer. Maar ook Chinese eetstalletjes (tussen dure hotels), historische gebouwen en traditionele straatverkopers.

En een levendig zakendistrict (hét kloppende hart van Hong Kong), water en natuur, Britse dubbeldekkers, … Kortom: de ultieme mix tussen het Oosten en het Westen. In 1997 gaven de Britten Hong Kong terug aan China. Toch is er in al die jaren nauwelijks iets veranderd: de stad verdient nog altijd zijn speciale status. Het oude Engeland en de Chinese oudheid hebben elkaar hier gevonden, en vormen samen een perfect evenwicht.

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Hong Kong. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Hong Kong? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   
 

highlights

Po Lin Klooster

Een boeddhistische tempel en klooster in Ngong Ping ,opgericht door 3 monniken uit Jiangsui in 1906. Gelegen op een berg en bereikbaar per minibus of met de kabelbaan Ngon Ping 360.

Victoria Peak

Met 562 meter is dit de hoogste berg van Hong Kong, vanop de top heb je een adembenemend panoramisch zicht op de het westelijk deel van de stad.

Chi Linnonnenklooster

Het boeddhistisch nonnenklooster in Diamond Hill. De gebouwen zijn in Tang stijl, een chinese architectuur. De mooie tuinen zijn toegankelijk voor het publiek.

Kowloon Walled City Park

Na de hereniging van Hong Kong met het vasteland van China werd de ommuurde stad Kowloon in 1993 gesloopt. Het was een toevluchtsoord voor vluchtelingen, immigranten, maffiosi en prostituees. In 1995 werd het park geopend, gebaseerd volgens het model van de Jingnan tuinen daterende uit de Qing- dynastie.

Tian Tan Boedhha

Gelegen in de nabijheid van het Po Lin klooster staat symbool voor de verhouding tussen mens en natuur, volk en geloof. Het beeld kreeg de naam Tian Tan naar het voorbeeld van de Tempel van de Hemel in Peking.

Tsim Sha Tsui

Een dynamische buurt voor fijnproevers in Kowloon. Met tal van goede tot zeer goede, dure restaurants en verschillende winkelcentra is het er eerlijk vertoeven.

previous next

Weer

few clouds
Min. 30°
Max. 30°
few clouds
Min. 29°
Max. 30°
light rain
Min. 29°
Max. 30°
light rain
Min. 29°
Max. 31°
light rain
Min. 28°
Max. 30°
sky is clear
Min. 29°
Max. 30°
sky is clear
Min. 29°
Max. 30°
light rain
Min. 29°
Max. 31°
light rain
Min. 29°
Max. 31°
moderate rain
Min. 29°
Max. 31°
moderate rain
Min. 29°
Max. 30°
light rain
Min. 29°
Max. 30°
sky is clear
Min. 28°
Max. 31°
heavy intensity rain
Min. 25°
Max. 30°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.