Goedkope vluchten naar Izmir

Efeze is de belangrijkste antieke stad van Turkijke. Het staat bekend als een van de best bewaarde antieke steden. De uitzonderlijke historische bouwwerken en archeologische opgravingen maken Efeze tot de perfecte bestemming voor een cultuurvakantie. Het ruïnecomplex is zo groot dat je er makkelijk meerdere dagen kunt ronddwalen. In de nabijgelegen steden Kusadasi en Selcuk kun je verblijven, op adem komen en genieten van zon, zee, winkels en parken. Vanuit deze steden worden trips naar Efese georganiseerd.

Goedkope tickets naar Efeze

Kusadasi is een perfecte toeristenstad. Stranden, winkels en de perfecte uitvalsbasis voor tripjes in de omgeving. Naast Efeze zijn er nog vele andere historische steden en opgravingen in de buurt. Ook is de natuur wonderschoon. Een echte aanrader zijn de calciumbronnen van Pamukkale. Hier ontspringen hete calciumbronnen aan de aarde. Dit zorgt voor een bijzonder, wit landschap waar zich calciumbaden vormen.

Betaalbaar vliegen naar Efeze?

Een goedkoop vliegticket naar Efeze boeken? Airstop.be heeft de goedkoopste tickets al voor je geselecteerd. Via onze site ontdek je de goedkoopste vluchten naar Efeze. In één oogopslag kan je prijzen en vluchtopties vergelijken. Beslissen is zo doodeenvoudig. Airstop.be biedt de scherpste prijzen aan, geselecteerd uit meer dan vijftig vliegmaatschappijen. Boek snel je vliegtickets naar Efeze voor een onvergetelijk verblijf!

Nog onbekend met Efeze? Dit kun je er allemaal zien.

Efeze was een van de belangrijkste steden in de vroege Griekse beschaving. Het is een bakermat van de Europese cultuur. Jaarlijks bezoeken miljoenen mensen Efeze, dat na Rome de grootste stad van de oudheid was. 3500 jaar na haar stichting is Efeze nog steeds een indrukwekkende plek om te bezoeken.

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

De tempel van Artemis

Bekijk één van de zeven wereldwonderen. De tempel van Artemis werd ruim 500 jaar voor Christus gebouwd. Hij was beroemd om zijn schoonheid en enorme afmetingen. De tempelresten zijn nog steeds de moeite waard.

Efeze Museum in Selcuk

Het Efeze museum in Selcuk is het mooiste archeologisch en oudheidkundig museum van Turkije. Het ligt vlakbij Efeze. Er zijn spectaculaire vondsten uit de Griekse en Romeinse tijd te zien.

Theater van Efese

Dit antieke theater had ruimte voor maar liefst 24.000 bezoekers. Zij werden vermaakt met gladiatorengevechten, drama en ander vertier. Het theater wordt nog steeds af en toe gebruikt.

previous next

Weer

sky is clear
Min. 7°
Max. 17°
sky is clear
Min. 2°
Max. 20°
sky is clear
Min. 5°
Max. 22°
few clouds
Min. 5°
Max. 25°
sky is clear
Min. 14°
Max. 24°
sky is clear
Min. 13°
Max. 24°
sky is clear
Min. 14°
Max. 24°
sky is clear
Min. 15°
Max. 25°
sky is clear
Min. 14°
Max. 25°
sky is clear
Min. 14°
Max. 25°
sky is clear
Min. 13°
Max. 24°
light rain
Min. 16°
Max. 23°
light rain
Min. 16°
Max. 22°
sky is clear
Min. 15°
Max. 24°
Previous Next

Prijzen zijn 'vanaf', per persoon en in euro, onder voorbehoud van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten; inclusief voorafbetaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering. Daar de luchthaventaksen afhankelijk zijn van vertrekdatum, boekingsklasse en vluchtroute kunnen deze schommelen op de hier aangeboden tarieven.