Goedkope vluchten naar Jerusalem

Jeruzalem is de omstreden hoofdstad van de staat Israël. De bevolking is gemengd Joods en Arabisch. De stad is duizenden jaren oud, en een bakermat van het jodendom, het christendom en de islam. Volgelingen van deze religies claimen plaatsen en monumenten als hún heiligdommen. Ondanks de vele aanslagen trekt de uit natuursteen opgetrokken stad jaarlijks honderdduizenden pelgrims en toeristen. In Jeruzalem gaat u eeuwen terug in de tijd. De geschiedenis ligt hier letterlijk op elke straathoek voor het rapen.

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Jerusalem. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Jerusalem? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

highlights

De stad van David

De oudste wijk van jerusalem, een prachtige en archeologische site te wijten aan de erkenning van het bijbelse Jerusalem. Gelegen in een smalle richel, was het tijdens de Bronstijd een ommuurde stad.

Damascus Poort

Sinds de oudheid is deze poort de belangrijkste toegangspoort tot het oude stads gedeelte van Jerusalem. Het is de drukste en mooiste van alle poorten die de stad rijk is.

Olijfberg

Deze 827 meter hoge berg dankt zijn naam aan de vele olijfbomen die er groeien. Aan de voet van deze berg werd Jezus volgens het christendom overgeleverd aan de Romeinen.

previous next

Weer

sky is clear
Min. 22°
Max. 26°
sky is clear
Min. 18°
Max. 28°
sky is clear
Min. 15°
Max. 27°
light rain
Min. 16°
Max. 24°
light rain
Min. 17°
Max. 28°
light rain
Min. 18°
Max. 29°
light rain
Min. 19°
Max. 29°
sky is clear
Min. 20°
Max. 30°
light rain
Min. 18°
Max. 30°
light rain
Min. 19°
Max. 31°
sky is clear
Min. 20°
Max. 33°
light rain
Min. 22°
Max. 34°
sky is clear
Min. 18°
Max. 30°
light rain
Min. 18°
Max. 25°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.