Goedkope vluchten naar Kathmandu

Kathmandu is modern en druk. En toch heeft het de majestueuze uitstraling van een Koningsstad. Op bijna elke straathoek vergaapt u zich aan prachtige tempels, antieke architectuur en kleurrijke mensen. Niet toevallig staat Kathmandu bekend als de stad van de tempels. Pagodes, tempels, stoepas, …

De heiligdommen zijn niet te tellen, en maken samen de stad tot een van de mooiste openluchtmusea ter wereld. Onze tip? Neem een tuktuk (of toektoek), om de stad te verkennen. Want haast geen enkele straat in Kathmandu heeft een naambord. Zelfs met een stadsplan bent u zo de weg kwijt. De tuktuk is een gemotoriseerde riksja, voor twee passagiers. De tweetaktmotor maakt het typische toektoek-geluid, vandaar de naam. 
 
Goedkope vluchten Nepal
 
Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Kathmandu. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Kathmandu? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!
 
Inspiratie nodig? Kathmandu bezienswaardigheden
 
De belangrijkste Kathmandu bezienswaardigheden zijn Kathmandu Swayambhu (een grote boeddhistische tempel), Buddha Stupa, Narayanhiti Palace Museum, Pashupatinath & de heilige grot, Garden of Dreams, Thamal en het koninklijk paleis.

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

Oude Stad Patan

De stad van de beeldende kunst staat letterlijk "vol" van de Hindu en Boeddhistische tempels. De diversiteit van de middeleeuwse cultuur heeft beide godsdiensten altijd toegestaan wat leidde tot een indrukwekkende bezienswaardigheid.

Bhaktapur

Behoort tot één van de drie Koninklijke steden in de vallei. Deze stad gelegen langs de flanken van het Himalaya gebergte is bezaaid met pagodes en religieuze heiligdommen.

Durbar Square

Het grote, centrale plein tegenover de koninklijke paleizen.

Rani Pokhari

Deze vijver werd aangelegd in opdracht van koning Pratap Malla of Kantipur or Yen, centraal een tempel ter nagedachtenis aan zijn overleden vrouw.

Swayambhunath Tempel

Het oude, religieuze complex gelegen bovenop een heuvel in de Kathmandu vallei. Deze tempel staat ook gekend als Monkey Temple aangezien er heilige apen leven in het noordelijke deel.

previous next

Weer

light rain
Min. 20°
Max. 24°
moderate rain
Min. 19°
Max. 28°
moderate rain
Min. 18°
Max. 28°
moderate rain
Min. 19°
Max. 27°
sky is clear
Min. 10°
Max. 14°
sky is clear
Min. 10°
Max. 15°
light snow
Min. 10°
Max. 15°
sky is clear
Min. 10°
Max. 16°
light snow
Min. 10°
Max. 17°
light snow
Min. 11°
Max. 17°
light rain
Min. 11°
Max. 19°
moderate rain
Min. 11°
Max. 19°
sky is clear
Min. 10°
Max. 17°
light snow
Min. 11°
Max. 17°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.