Goedkope vluchten naar Kiev

Kiev is nog grotendeels onbekend bij het westerse publiek. Toch heeft de stad alles voor een geslaagde citytrip. Het is één van de oudste Europese steden. Door de straten waart de geest van vroeger. Vele gebouwen gaan terug tot de elfde eeuw, en verdienen terecht hun status van wereldschat. Na de val van de Sovjetunie kwam de modernisering in een stroomversnelling terecht.

Een blik op het verleden, met oog voor de toekomst: dat omschrijft nog het best de tijdloosheid van Kiev.

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Kiev. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Kiev? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

highlights

Khreschatyk

Staat gekend als de boulevard van Kiev. Startend aan het European Square tot aan Besarabsky Market waar het bruist van de marktkramers. Deze boulevard behoort tot het lijstje van de 20 duurste winkelstraten ter wereld!

Ukrainian National Opera House

Dit prachtige opera gebouw dateert uit 1867 en is het derde oudste van Oekraïne. Het gebouw is ook vernoemd naar Taras Shevchenko, een vooraanstaand schrijver, dichter, kunstenaar en humanist.

Sofia Square

Gelegen aan de prachtige St. Sofia Kathedraal en centraal het monument van Bogdan Khmelnitsky.

previous next

Weer

scattered clouds
Min. 14°
Max. 19°
sky is clear
Min. 15°
Max. 25°
heavy intensity rain
Min. 14°
Max. 20°
moderate rain
Min. 13°
Max. 17°
moderate rain
Min. 11°
Max. 18°
sky is clear
Min. 9°
Max. 17°
light rain
Min. 14°
Max. 24°
light rain
Min. 17°
Max. 27°
moderate rain
Min. 10°
Max. 19°
light rain
Min. 8°
Max. 19°
sky is clear
Min. 14°
Max. 24°
sky is clear
Min. 20°
Max. 28°
moderate rain
Min. 18°
Max. 29°
sky is clear
Min. 17°
Max. 27°
Previous Next

Prijzen zijn 'vanaf', per persoon en in euro, onder voorbehoud van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten; inclusief voorafbetaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering. Daar de luchthaventaksen afhankelijk zijn van vertrekdatum, boekingsklasse en vluchtroute kunnen deze schommelen op de hier aangeboden tarieven.