Goedkope vluchten naar Kigali

Kigali, de hoofdstad van Rwanda, is de ideale uitvalsbasis voor een actieve vakantie. Vanuit Kigali ben je binnen een paar uur bij vrijwel iedere bezienswaardigheid van het land. In het collectieve geheugen wordt Rwanda nog geassocieerd met de oorlogen uit de jaren negentig, maar dat is niet terecht. Kigali is misschien wel de veiligste en schoonste stad van Afrika.

Betaalbare tickets naar Kigali

Kigali ligt op een prachtige locatie tussen groene valleien en stevige bergruggen. De beschadigingen van de oorlog zijn de afgelopen jaren hersteld en de stad toont zich weer in haar volle glorie. Kigali is een bruisende, kosmopolitische metropool met fantastische restaurants, uitgaansgelegenheden en winkels. Natuurlijk mag een bezoek aan de traditionele markt niet ontbreken.

Goedkoop vliegen naar Kigali?

Wil je voordelig vliegen naar Kigali? Goedkope vliegtickets naar Kigali vind je snel en eenvoudig bij Airstop.be. Wij zoeken dagelijks de laagste prijzen voor rechtstreekse vluchten naar Kigali op. Vergelijk de beste tarieven van meer dan 50 verschillende vliegmaatschappijen en ga op zoek naar de goedkoopste vluchten naar Kigali. Wil je op de hoogte blijven van alle goedkope vluchten naar Kigali, stel dan vandaag nog je prijsalarm in.

Betaalbare vluchten naar Kigali

Een leuk weetje voor de Nederlandstaligen: de grote internationale boekhandel Ikirezi wordt geleid door een Nederlander. Wie weet kun je er een praatje maken. Overal in Kigali vind je marktjes waar je lokaal handwerk, kleurrijke Afrikaanse stoffen, exotische levensmiddelen en kunst uit heel West-Afrika kunt vinden. Een van de leukste wijken om rond te snuffelen en te winkelen is Nyambirambo, de oude moslimwijk.

highlights

Memorial Centre

Kigali is de plek van een slagveld geweest waar meer dan een miljoen doden vielen in de burgeroorlog tussen Hutu’s en Tutsi’s. Het Kigali Memorial Centre is het herdenkingspunt voor deze genocide. Het is gebouwd op een massagraf waar 250.000 slachtoffers liggen begraven. Het indrukwekkende museum herdenkt de intense strijd tussen de Hutu’s en Tutsi’s waarbij in de jaren negentig grote aantallen slachtoffers vielen.

Hotel Rwanda

Niet te missen in Kigali is het befaamde ‘Hotel Rwanda’, het Hotel des Milles Colonnes, dat in de burgeroorlog een belangrijke rol speelde. Het hotel staat centraal in de film Hotel Rwanda.

Traditionele ambachten

Een leuke activiteit in Kigali is een bezoek brengen aan een ambachtelijke werkplaats waar je lokale, handgemaakte producten kunt kopen. Erg leuk is het Dancing Pots Craft Centre. 

previous next

Weer

light rain
Min. 14°
Max. 16°
moderate rain
Min. 14°
Max. 20°
moderate rain
Min. 11°
Max. 22°
moderate rain
Min. 13°
Max. 21°
light rain
Min. 11°
Max. 23°
light rain
Min. 12°
Max. 25°
light rain
Min. 11°
Max. 25°
sky is clear
Min. 10°
Max. 25°
light rain
Min. 11°
Max. 25°
light rain
Min. 12°
Max. 25°
light rain
Min. 13°
Max. 24°
light rain
Min. 14°
Max. 25°
light rain
Min. 12°
Max. 26°
light rain
Min. 16°
Max. 27°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.