Goedkope vluchten naar Kilimanjaro

Zin in onweerstaanbaar avontuur op grote hoogte? Genieten van fantastische uitzichten over tropische bossen, gletsjers en berglandschappen? Boek dan vliegtickets naar Kilimanjaro. Trek de wandelschoenen maar vast aan. Een klim naar Uhuru Peak, de besneeuwde top, is voor vrijwel iedereen weggelegd. Op de Kilimanjaro vind je unieke begroeiing en bijzondere dieren. Het uitzicht over het Kilimanjaro National Park is fascinerend. Kilimanjaro is zowel vanaf de berg als vanuit het landschap eromheen een unieke locatie.

Goedkope tickets naar Kilimanjaro

De Tanzaniaanse berg Kilimanjaro is met 5892 meter de hoogste berg van Afrika. Ook is het de hoogste vrijstaande berg ter wereld. Doordat er geen andere bergen in de omgeving liggen is het uitzicht op de berg uniek. Het schitterende Kilimanjaro National Park dat rondom de berg ligt, draagt daar zeker aan bij. Op en rond de berg kom je bijzondere dieren tegen, zoals buffels en talloze soorten apen. Kilimanjaro – de berg en het park – is een unieke ervaring. Beleef een avontuurlijke safari en een uitdagende tocht op de berg in één keer. 

Betaalbaar vliegen naar Kilimanjaro?

Een goedkoop vliegticket naar Kilimanjaro boeken? Airstop.be heeft de goedkoopste tickets al voor je geselecteerd. Via onze site ontdek je de goedkoopste vluchten naar Kilimanjaro. In één oogopslag kan je prijzen en vluchtopties vergelijken. Beslissen is zo doodeenvoudig. Airstop.be biedt de scherpste prijzen aan, geselecteerd uit meer dan vijftig vliegmaatschappijen. Boek snel je vliegtickets naar Kilimanjaro voor een onvergetelijk verblijf!

Nog onbekend met Kilimanjaro? Dit kun je er allemaal zien.

In de buurt van Kilimanjaro National Park vind je het Arusha National Park. In dit mooie natuurpark kun je wandelen of op safari gaan met een jeep of – bijzonder – met een kano. Loop langs schitterende meren of peilloos diepe vulkaankraters. Geniet van wilde dieren als buffels, apen en giraffen.

highlights

Het majestueuze uitzicht

Het hoogste punt van Mount Kilimanjaro is Uhuru Peak. Je loopt via een goed begaanbaar pad naar de rand van de hoogste krater en geniet van het majestueuze uitzicht. Wandel in een dag of vijf vanuit de tropen naar de sneeuw.

De omgeving van de berg

Kilimanjaro is een uniek gezicht: een besneeuwde bergtop in Afrika. Maar je hoeft de berg niet eens op om van verbluffende schoonheid te genieten. Rond de Kilimanjaro zijn talloze dagtripjes te ondernemen. Laat vooral het Shira plateau niet links liggen.

Arusha National Park

Dit natuurreservaat is klein maar fijn. Je vindt er een grote verscheidenheid aan dieren en planten vanwege de vele verschillende habitats. Vooral de ondiepe Momela-meren waar de roze flamingo’s verblijven zijn een lust voor het oog.

previous next

Weer

few clouds
Min. 10°
Max. 16°
light rain
Min. 10°
Max. 22°
light rain
Min. 12°
Max. 21°
light rain
Min. 12°
Max. 23°
light rain
Min. 16°
Max. 25°
light rain
Min. 15°
Max. 26°
moderate rain
Min. 15°
Max. 26°
moderate rain
Min. 16°
Max. 25°
moderate rain
Min. 15°
Max. 24°
heavy intensity rain
Min. 15°
Max. 20°
moderate rain
Min. 15°
Max. 21°
moderate rain
Min. 13°
Max. 22°
moderate rain
Min. 14°
Max. 23°
moderate rain
Min. 14°
Max. 22°
Previous Next

Prijzen zijn 'vanaf', per persoon en in euro, onder voorbehoud van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten; inclusief voorafbetaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering. Daar de luchthaventaksen afhankelijk zijn van vertrekdatum, boekingsklasse en vluchtroute kunnen deze schommelen op de hier aangeboden tarieven.