Goedkope vluchten naar Kuala Lumpur

De naam van de stad betekent modderige samenloop van rivieren. De rivieren zijn er nog. De modder is verdwenen, en maakte plaats voor een enorm gediversifieerde stedelijke bebouwing. Van oude koloniale bebouwing, over Chinatown en Little India, tot ultramoderne tweelingtorens aan de skyline: Kuala Lumpur heeft het allemaal. Opmerkelijk is de jonge leeftijd van de stad. Rond 1860 gaf de aanwezigheid van tin aanleiding tot de eerste nederzetting. In een ongekend hoog tempo groeide Kuala Lumpur uit tot een smeltkroes van Aziatische culturen. Nog geen veertig jaar later haalt de stad al de geschiedenisboeken als hoofdstad van Maleisië.

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Kuala Lumpur. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Kuala Lumpur? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

highlights

Grotten van Batu

De grot is 400 meter lang en 100 meter hoog en werd ontdekt in 1892. Om deze grot te bereiken dien je eerst 272 treden te overwinnen. Bij het jaarlijkse feest Thaipusam komen er meer dan 800 000 hindoes naar deze plaats, gelegen 10 kilometer ten noorden van Kuala Lumpur.

Petronas Towers

Bij de opening in 1998 was dit het hoogste gebouw ter wereld. De twee torens zijn afgeleid uit de traditionele islamitische vormen. Breng er een bezoekje aan het observatie deck voor een adembenemend zicht over Kuala Lumpur.

Putra Moskee

Gelegen net buiten Kuala Lumpur in Putrajaya. Deze moskee werd gebouwd in 1997 en staat naast het huis van de Eerste Minister van Maleisië.

Sultan Abdul Samad Building

Het prachtige gebouw is een fantastische mix van Moghul, Moorse, Arabische en Britse neoklassieke architectuur. Aanvankelijk deed het dienst voor het Britse koloniale bestuur in Maleisië.

Thean Hou Tempel

Gebouwd in 1987 door Chinese Maleisiërs van Hainanese afkomst, is dit de grootste chinese tempel in de stad. De tempel heeft zowel Boeddhistische, Taoistische en Confuciaanse invloeden.

previous next

Weer

few clouds
Min. 26°
Max. 28°
light rain
Min. 26°
Max. 30°
moderate rain
Min. 24°
Max. 30°
moderate rain
Min. 26°
Max. 30°
light rain
Min. 24°
Max. 30°
moderate rain
Min. 24°
Max. 30°
moderate rain
Min. 24°
Max. 30°
moderate rain
Min. 24°
Max. 29°
moderate rain
Min. 24°
Max. 30°
heavy intensity rain
Min. 24°
Max. 27°
moderate rain
Min. 23°
Max. 27°
moderate rain
Min. 23°
Max. 28°
moderate rain
Min. 23°
Max. 28°
moderate rain
Min. 23°
Max. 28°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.