Goedkope vluchten naar Los Angeles

Los Angeles? Dat is eerst en vooral Hollywood. Op elke hoek van de straat maakt u kans om een bekende filmster tegen het mooie lijf te lopen. De stad is letterlijk en figuurlijk het decor van vele films en televisieseries. In Melrose kijkt u uw ogen uit aan de rijke villa’s van onze filmhelden. In Korea Town waant u zich in Azië, en in Beverly Hills lijkt u zelf in een soap mee te spelen. Kortom, Los Angeles is zien én gezien worden. In de stad, of op één van de populaire stranden: Santa Monica, Malibu, Venice en Huntington Beach.

Goedkope vliegtickets Los Angeles
 
Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Los Angeles. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Los Angeles? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   
 

Inspiratie nodig? Los Angeles bezienswaardigheden

Los Angeles heeft vele bezienswaardigheden, maar wat je zeker niet mag missen is het Getty Center. Oliemagnaat Paul Getty wou zijn privée kunstcollectie tentoonstellen in een eigen museum. Resultaat is een architectonisch imponant gebouw met een schitterende aansluitende tuin. Nu zwijgen we nog over de kunstcollectie binnenin. 

Aanraders zijn Venice Beach, The Arboretum, Los Angeles County Museum of Art (LACMA), Franklin D. Murphy Scultpture Garden, Santa Monica, Mulholland Drive, Beverly Hills, Rodeo Drive en niet te vergeten: Hollywood.

Naast deze Los Angeles bezienswaardigheden is het zeker de moeite waard om tevoet de Walk of Fame af te gaan! Je gaat opzoek naar de ster van je favoriete acteur/zanger/producer/... en gaat er gezellig mee op de foto!

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

Beverly Hills

Gekend voor zijn luxe, rijkdom en gigantische villa's waar vele beroemdheden en rijke Amerikanen wonen of een huis hebben. Ga er zelf op zoek naar het huis van jouw grootste fan of geniet van een heuse celebrity tour.

Chinatown

De chinese wijk onstond in 1880 en is gelegen op 1 mijl van het historische centrum. Vandaag kan je er terecht in de vele typische winkels, restaurants, bars en nachtclubs.

Disney Concert Hall

Het opvallende concertgebouw (geopend in 2003), vernoemd naar Walt Disney, is een prachtig voorbeeld van moderne architectuur en werd ontworpen door Frank Gehry.

Disneyland

Het allereerste Disney themapark opende haar deuren in 1955 en staat gekend als s' werelds beroemdste themapark. Het park van Mickey & Minnie Mouse, Donald Duck, en vele anderen is onderverdeeld in 7 thema's met verschillende, geweldige attracties.

J. Paul Getty Center

Het gigantisch museum opgetrokken uit wit marmer opende zijn deuren in 1997. De private kunst collectie, met o.a. "De intrede van Christus in Brussel" van James Ensor en "de irissen" van Van Gogh is even indrukwkkend als het gebouw. Geniet vanop één van de vele terrassen van een adembenemend zicht over Los Angeles en zijn omgeving.

Grauman's Chinese Theatre

De eerste cinema ter wereld, gelegen op Hollywood Boulevard, opende in 1927 met de premiere van "The King of Kings". Wereldbekend zijn de in beton gegoten hand en voet afdrukken van verschillende filmsterren die zich bevinden voor de ingang van dit prestigieuze theater.

Griffith Observatory

Het observatorium in art deco stijl dateert uit de jaren '30 en werd al meerdere malen gebruikt als decor voor bekende Hollywood films. Genieten kan je van een prachtig zicht op Los Angeles en de omliggende steden of 's avonds van een prachtige sterrenhemel.

Hollywood

In 1911 werd in deze wijk de eerste filmstudio geopend door David Horsley, onmiddellijk hierna volgden er nog verschillende anderen waardoor het in een mum van tijd uitgroeide tot de wereldwijde hoofdstad van de filmindustrie.

Rodeo Drive

De winkelstraat in Beverly Hills staat gekend als één van de duurste ter wereld. Kenmerkend door zijn haute couture fashion, is het best wel mogelijk dat je het pad kruist met één of andere celebrity.

Santa Monica Pier

De pier behoort tot de populairste ter wereld en is voor velen een prominent herkenningspunt. Breng er een bezoek aan het Pacific Park, een familie pretpark met enkele attracties en entertainment.

The Grove

Deze populaire outdoor mall werd geopend in 2002. Meer

Universal Studios

Het themapark werd geopend voor publiek in 1915. Bezoekers konden er getuige zijn van de opnames van de stomme films. Bijna een eeuw later is Universal één van de grootste filmstudio's ter wereld met vele kaskrakers zoals ET, Back to the Future en Jurassic Park.

Ocean Front Walk

Geniet van een ontspannende wandeling of fietstocht langs de Ocean Front Walk. Op zondagmiddag staat Venice Beach gekend als een gekke carnaval waar opvallen meer dan normaal is.

Walk of Fame

Gelegen langs het trottoir van Hollywood Boulevard. Deze sterren, ondertussen al meer dan 2200, eren de vele beroemdheden die hebben bijgedragen tot het succes van de entertainment business.

previous next

Weer

sky is clear
Min. 17°
Max. 30°
sky is clear
Min. 13°
Max. 28°
sky is clear
Min. 13°
Max. 30°
sky is clear
Min. 15°
Max. 28°
sky is clear
Min. 14°
Max. 27°
sky is clear
Min. 13°
Max. 27°
sky is clear
Min. 12°
Max. 28°
sky is clear
Min. 13°
Max. 29°
sky is clear
Min. 14°
Max. 30°
light rain
Min. 16°
Max. 33°
sky is clear
Min. 18°
Max. 34°
sky is clear
Min. 19°
Max. 33°
sky is clear
Min. 17°
Max. 30°
sky is clear
Min. 15°
Max. 30°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.