Goedkope vluchten naar Madrid

Madrid is een stad voor levensgenieters. Zeven dagen per week, dag én nacht, lopen de straten vol met Madrilenen en toeristen. In ontelbare bars, clubs en discotheken – vooral in de wijken Chueca en Malasaña – danst en drinkt u tot in de late uurtjes. Om middernacht...

Hou je er van te genieten van kunst en cultuur op een sfeervolle plek? Dan moet je zeker Madrid aan jouw lijstje toevoegen. In deze stad verveel je je nooit. Na een bezoek aan kerken, pleinen, kloosters, paleizen kom je tot rust in één van de vele restaurants, discotheken, gezellige cafés. Je merkt het, deze stad biedt voor elk wat wils!

Goedkope vluchten naar Madrid

Vluchten naar Madrid worden overal op het internet aangeboden. Omdat het aanbod zo groot is ziet men soms door de bomen het bos niet meer. Airstop.be biedt je de oplossing! Via onze site krijg je meteen een duidelijk overzicht van de goedkoopste tickets beschikbaar. In één oogopslag kan je alle prijzen en vluchtopties vergelijken, zodat beslissen kinderspel wordt. Naast vliegtickets is Airstop ook jouw gids doorheen de jungle van hotels in Madrid. Wij bieden je steeds de scherpste hotelprijzen aan om er echt een onvergetelijk verblijf van te maken.

Wat inspiratie voor een citytrip naar Madrid

Breng zeker een bezoek  aan de officiële residentie van de Spaanse koninklijke familie en aan de Almudena-kathedraal. Het Plaza de Cibeles en het wereldberoemde Museo del Prado zijn eveneens een bezoekje waard.

Wil je ’s nachts de beentjes strekken? Duik dan het nachtleven in in Calle Huertas en de Plaza de Santa Ana

 

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía

Dit museum bevindt zich in het voormalige Hospital de San Carlos en werd in 1992 geopend door de Spaanse Koninging Sofia. Je kan er genieten van een prachtige collectie Spaanse kunst met als bekendste werk Guernica van Pablo Picasso.

Palacio Real

Gebouwd in de 18de eeuw in opdracht van Filip V is het administratief paleis van de koning van Spanje het grootste koninklijke paleis van Europa. Als bezoeker heb je toegang tot het indrukwekkende Salon de Gasparini, centraal een kristallen kroonluchter van meer dan 2 ton.

Plaza Mayor

Het belangrijkste plein van Madrid kende doorheen de jaren een rijke geschiedenis. In zijn huidige vorm werd het plein gerealiseerd in 1854 met centraal het standbeeld van Felipe III. Vandaag is het voor veel Madrilenen een belangrijke ontmoetingsplaats. Genieten doe je op één van de vele terrasjes.

Prado Museum

Met een totale collectie van ongeveer 7 600 schilderijen, 1 200 beelden en meer dan 8 000 tekeningen daterende uit de periode tussen de 12de en 19de eeuw behoort dit museum tot één van de belangrijkste ter wereld!

Santiago de Bernabeu

Het stadium werd gebouwd in 1954 en vernoemd naar de toenmalige voorzitter van Real Madrid. Vandaag heeft dit stadium plaats voor 80 000 bezoekers.

Palacio de Comunicaciones

Gebouwd in 1909 gelegen aan het Plaza de Cibeles. Oorspronkelijk was het bedoeld voor de post diensten, later werd het omgevormd tot het Ayuntamiento de Madrid, het stadhuis.

Plaza D'Espana

Het grootste plein van Madrid gelegen aan het westelijk einde van de Gran Via. Centraal het monument van de Spaanse schrijver Miguel de Cervantes, omgeven door een aantal van zijn bekende romanfiguren zoals Don Quichot.

Puerta de Alcala

Gebouwd in opdracht van Koning Karel III was dit één van de vijf toegangspoorten van de oude ommuurde stad van Madrid. Het neoklassieke monument is gelegen op de Plaza de la Independencia nabij de hoofdingang van het Parque del Buen Retiro.

previous next

Weer

sky is clear
Min. 21°
Max. 37°
sky is clear
Min. 17°
Max. 36°
sky is clear
Min. 20°
Max. 35°
sky is clear
Min. 20°
Max. 36°
sky is clear
Min. 18°
Max. 35°
light rain
Min. 20°
Max. 33°
sky is clear
Min. 16°
Max. 32°
sky is clear
Min. 14°
Max. 33°
sky is clear
Min. 15°
Max. 31°
light rain
Min. 15°
Max. 31°
sky is clear
Min. 12°
Max. 31°
sky is clear
Min. 11°
Max. 30°
sky is clear
Min. 10°
Max. 28°
sky is clear
Min. 10°
Max. 30°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.