Goedkope vluchten naar Mahe Island

Mahé is het grootste eiland van de Seychellen. De hoofdstad Victoria is klein maar heeft prachtige historische bezienswaardigheden. Op Mahé Island valt alles echter in het niet ten opzichte van de natuur. Tropische regenwouden, hoge bergen en witte zandstranden geven je een paradijselijk gevoel.

Betaalbare tickets naar Mahé Island

In Victoria valt onmiddellijk L’horloge op, de opmerkelijke klokkentoren op het plein in het stadshart. Ook de in Franse koloniale stijl gebouwde kathedraal van de onbevlekte ontvangenis valt onmiddellijk op. In het nationaal museum leer je alles over de geschiedenis van het eiland en de Seychellen. Ook de slavenhandel krijgt veel aandacht. Na afloop kun je ontspannen in de fabelachtige botanische tuin. Hier zie je alle inheemse planten en bomen, en een grote verzameling flora van over de hele wereld.

Goedkoop vliegen naar Mahé Island?

Wil je voordelig vliegen naar Mahé Island? Goedkope vliegtickets naar Mahé Island vind je snel en eenvoudig bij Airstop.be. Wij zoeken dagelijks de laagste prijzen voor rechtstreekse vluchten naar Mahé Island op. Vergelijk de beste tarieven van meer dan 50 verschillende vliegmaatschappijen en ga op zoek naar de goedkoopste vluchten naar Mahé Island. Wil je op de hoogte blijven van alle goedkope vluchten naar Mahé Island, stel dan vandaag nog je prijsalarm in.

Betaalbare vluchten naar Mahe Island

Vlakbij Mahé liggen een aantal idyllische eilandjes waar je heerlijk van de natuur kunt genieten. Zes eilandjes vormen samen Sainte Anne Marine Park. Dit beschermde natuurgebied is verboden voor motorboten. Je kunt hier heerlijk duiken of snorkelen en je verwonderen over de rijke onderwaterwereld. Voor de kust van Denis Island, een klein eilandje waar alleen een paar vissers wonen, kun je naar scheepswrakken duiken.

highlights

Bird Island

Bird Island is een prachtig vogelreservaat. Een vogelparadijs mogen we wel zeggen. De duizenden soorten laten zich graag zien. Schuw zijn ze nauwelijks. Het eiland is praktisch onbewoond.

Anse Intendance

Anse Intendance is een strand zoals in je dromen. Een schitterend groot zandstrand omringd door tropische planten en op de achtergrond de ruis van de lichtblauwe oceaan. Een prachtige plek voor lome wandelingen.

Coppolia trail

Dit pad loop je gemakkelijk zonder gids. Het is de perfecte manier om op te gaan in de natuur van Mahé Island. Na een klein uurtje wandelen ben je op de top van de Coppolia. Geniet van het uitzicht, maar kijk ook op de grond om je heen voor bijzondere planten en rotsen.

previous next

Weer

light rain
Min. 27°
Max. 27°
scattered clouds
Min. 26°
Max. 27°
broken clouds
Min. 26°
Max. 27°
few clouds
Min. 27°
Max. 27°
light rain
Min. 26°
Max. 27°
heavy intensity rain
Min. 26°
Max. 27°
moderate rain
Min. 26°
Max. 27°
moderate rain
Min. 27°
Max. 27°
light rain
Min. 26°
Max. 27°
moderate rain
Min. 26°
Max. 27°
moderate rain
Min. 26°
Max. 27°
light rain
Min. 26°
Max. 27°
light rain
Min. 27°
Max. 27°
light rain
Min. 27°
Max. 28°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.