Goedkope vluchten naar Melbourne

Melbourne is dé culturele en modehoofdstad van Australië. De stad is bijzonder multicultureel: een derde van de bevolking werd niet in Australië geboren. En dat laat zich zien in de Griekse, Italiaanse, Turkse, Chinese en Vietnamese wijken. De stad heeft ook vele goede restaurants.

Én een uitgebreid tramnetwerk, met nieuwe en antieke trams. Onze tip? Rijd eens een eindje mee met de City Circle Tram. Die doet in het Central Business District alle toeristische plekken aan.

Goedkope vliegtickets Australie

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Melbourne. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Melbourne? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!
 
Inspiratie nodig? Melbourne bezienswaardigheden

Australie heeft vele bezienswaardigheden, maar wat je zeker niet mag missen is de stad Melbourne. Bezienswaardigheden in Melbourne zijn Federation Square, Shrine of Remembrance, Royal Exhibition Building, Centre Place, Princess Theatre, National Gallery of Victoria, Saint Paul's Cathederal, Rialto Towers of Eureka Tower en Queen Victoria Market. 

Naast deze Melbourne bezienswaardigheden is het zeker de moeite waard om Saint Kilda te bezoeken. Het beroemdste strand van Melbourne ligt in de voorstad Saint Kilda. Het is 'the place to be' als het om festivals gaat. 

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

Docklands

Langs de oevers van de Yarra rivier, is deze toeristische trekpleister de thuisbasis van van enkele moderne bezienswaardigheden zoals het Etihad Stadium, The Southern Star en het Southern Cross Station.

Federation Square

Wereldwijd bekend om zijn lelijkheid! Dit controversiële bouwproject is een belangrijke ontmoetingsplaats voor de inwoners van Melbourne.

Flinders Street Station

Met dagelijks meer dan 100 000 reizigers, is Flinders Street Station één van de drukste treinstations in Australië.

Shrine of Remembrance

Monument ter nagedachtenis van de gesneuvelde Australische soldaten tijdens de verschillende oorlogen.

Block Arcade

Gebouwd aan het einde van de 19de eeuw. Bij de bouw van deze prachtige winkel galerij liet men zich inspireren door de Galleria Vittoria in Milaan. Deze prachtige winkel galerij geïnspireerd door de Galleria Vittoria in Milaan is zeker

previous next

Weer

sky is clear
Min. 11°
Max. 22°
broken clouds
Min. 10°
Max. 16°
broken clouds
Min. 9°
Max. 16°
light rain
Min. 10°
Max. 16°
light rain
Min. 7°
Max. 16°
light rain
Min. 9°
Max. 16°
light rain
Min. 9°
Max. 13°
light rain
Min. 9°
Max. 16°
light rain
Min. 11°
Max. 19°
moderate rain
Min. 15°
Max. 18°
moderate rain
Min. 13°
Max. 17°
moderate rain
Min. 12°
Max. 16°
light rain
Min. 12°
Max. 19°
light rain
Min. 9°
Max. 17°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.