Goedkope vluchten naar Mexico City

Mexico City is de grootste stad van Latijns-Amerika. Er wonen meer mensen dan in Nederland en Vlaanderen samen. Waarschijnlijk blijft het inwonersaantal van de stad ook de komende jaren groeien. Dat komt door het hoge geboortecijfer en de massale trek van het platteland naar de stad. Door zijn democratische traditie is Mexico ook een toevluchtsoord voor talrijke intellectuelen en kunstenaars uit andere Latijns-Amerikaanse landen. Ze vestigen zich in Mexico City, en dragen bij tot het intellectuele en artistieke leven van de hoofdstad.

Dat maakt van haar een centrum van cultuur en wetenschap, met een uitstraling op heel Spaanssprekend Amerika. Er zijn diverse universiteiten en andere instellingen voor hoger onderwijs.
 
Goedkope Vliegtickets Mexico

Bij Airstop vind je steeds goedkoop vliegtickets naar Mexico City. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Mexico City? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs! 

Inspiratie nodig? Mexico City bezienswaardigheden

Mexico heeft vele bezienswaardigheden, maar wat je zeker niet mag missen is de mooie stad Mexico City. Bezienswaardigheden in Mexico City zijn Paseo de la Reforma, het reusachtige Parque de Chapultepec (grootste ter wereld), Zocalo, nationaal Paleis, de kathedraal en Templo Mayor.

Naast Mexico City zelf loont het zeker de moeite om de Maya-stad Chichen Itza (een van de zeven wereldwonderen), de archeologische zone van Tulum, Coba (de Maya-stad in de jungle) en Teotihuacan (geboorteplaats van de goden) te bezoeken.

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

Auditorio Nacional

Het Nationaal Auditorium werd gebouwd in 1952 en werd voor het eerst gebruikt voor de volleybal en basketbal wedstrijden tijdens de Central American an Caribbean Games in 1954. In 1968 deed het auditorium dienst tijdens de Olympische Spelen in 1968 en worden er vandaag nog steeds concerten georganiseerd.

Palacio Bellas Artes

Het paleis voor Schone Kunsten is het belangrijkste opera- en concertgebouw van Mexico City. Het gebouw in art nouveau stijl, bestaande uit wit Italiaans marmer, werd ontworpen door de Italiaanse architect Adamo Boari.

Teotihuacan

Wat staat voor "stad van goden" in het Natuatl's. Deze stad werd gesticht ongeveer 150 jaar voor Christus en werd in jaar 700 na Christus verwoest door een invasie van Tolteken. Breng vandaag een bezoek aan deze indrukwekkende ruïnes van deze oude stad.

Plaza de la Constitucion

Ook gekend als het Zocalo, het centrale plein van Mexico City omringd door de Catedral Metropolitana de la Ciudad de México, het Nationaal Paleis en de ruïnes van van het Templo Mayor.

previous next

Weer

moderate rain
Min. 13°
Max. 21°
moderate rain
Min. 12°
Max. 17°
moderate rain
Min. 9°
Max. 19°
heavy intensity rain
Min. 13°
Max. 20°
moderate rain
Min. 13°
Max. 20°
moderate rain
Min. 13°
Max. 20°
moderate rain
Min. 12°
Max. 20°
moderate rain
Min. 13°
Max. 20°
heavy intensity rain
Min. 12°
Max. 21°
heavy intensity rain
Min. 14°
Max. 17°
moderate rain
Min. 13°
Max. 18°
moderate rain
Min. 13°
Max. 18°
heavy intensity rain
Min. 13°
Max. 18°
heavy intensity rain
Min. 13°
Max. 18°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.