Goedkope vluchten naar Milaan

Milaan is de place to be als u van mode en design houdt. Een trui van Dolce & Gabbana of een handtas van Gucci? Dan moet u in de Quadriletero d'Oro zijn. In deze gouden vierkante kilometer, tussen de Via Montenapoleone, de Via della Spiga en de Via Sant'Andrea, vindt u de meest trendy winkelzone van Milaan.

Flitsende wereldstad
 
Milaan is de place to be als u van mode en design houdt. Een trui van Dolce & Gabbana of een handtas van Gucci? Dan moet u in de Quadriletero d'Oro zijn. In deze gouden vierkante kilometer, tussen de Via Montenapoleone, de Via della Spiga en de Via Sant'Andrea, vindt u de meest trendy winkelzone van Milaan. Ook de Galleria Vittorio Emmanuelle mag u niet overslaan. In deze winkelgalerij uit de negentiende eeuw stuit u op prachtige, maar … dure winkels. Het is ook een trefpunt voor de glitterati. Letterlijk vertaald: flanerende Milanezen die willen gezien worden. 

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

Galleria Vittorio Emmanuelle II

De prachtige Galleria werd in 1865 feestelijk geopend door Koning Vittorio Emmanuelle II. Bekleed met prachtige mozaïeken en vele classicistische elementen waar er verschillende prachtige, dure winkels gevestigd.

Duomo Santa Maria Nascente

De rooms-katholieke kathedraal is een meesterwerk van gotische kunst. Gelegen aan de Piazza del Duomo startte men in de 14de eeuw met de bouw van deze imposante kathedraal. In 1805 werd Napoleon Bonaparte er tot koning van Italië gekroond.

Parco Sempione

Het park opgetrokken in romantische stijl met typische Engelse accenten werd in 1980 aangelegd. Voor velen de ideale plaats om even te ontsnappen aan de drukte van de stad.

Stadio Guiseppe Meazza

Ook gekend als San Siro. Na een grondige renovatie in 1989 werd de capaciteit verhoogd naar 80 000 toeschouwers, deze was nodig om de vele toeschouwers te ontvangen die er wekelijks de voetbalgoden van AC Milaan en Internazionale komen bewonderen.

Teatro Alla Scala

Geopend in 1778, aanschouwen velen dit als het mooiste operagebouw ter wereld. Ontelbare bekende en minder bekende opera's werden hier gespeeld. Aangrenzend het Museo Teatrale met kostuums en toneelattributen die terug gaan tot de Romeinse tijd.

previous next

Weer

sky is clear
Min. 22°
Max. 33°
light rain
Min. 20°
Max. 32°
light rain
Min. 14°
Max. 24°
sky is clear
Min. 14°
Max. 26°
sky is clear
Min. 14°
Max. 26°
sky is clear
Min. 15°
Max. 26°
light rain
Min. 17°
Max. 23°
light rain
Min. 18°
Max. 26°
light rain
Min. 19°
Max. 28°
light rain
Min. 19°
Max. 29°
sky is clear
Min. 19°
Max. 30°
sky is clear
Min. 19°
Max. 30°
sky is clear
Min. 19°
Max. 28°
light rain
Min. 18°
Max. 28°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.