Goedkope vluchten naar Mumbai

In deze indrukwekkende metropool leven verschillende nationaliteiten en godsdiensten samen. De stad weerspiegelt moeiteloos de grote diversiteit van het uitgestrekte en veelzijdige India. De Britten lieten er hun sporen na, met een erfenis van prachtige, historische gebouwen.

Het hart van Bollywood
 
De grootste stad ter wereld? Die ligt op een eiland. Miljoenen mensen wonen en werken in het economische en financiële middelpunt Mumbai. In deze indrukwekkende metropool leven verschillende nationaliteiten en godsdiensten samen. De stad weerspiegelt moeiteloos de grote diversiteit van het uitgestrekte en veelzijdige India. De Britten lieten er hun sporen na, met een erfenis van prachtige, historische gebouwen. Daarnaast is Mumbai een belangrijk cultureel centrum – het hart van Bollywood, de filmindustrie van India. Het nachtleven is het beste van heel India, met bars, cafés en clubs in alle kleuren en geuren.
 
De goedkoopste vliegtuigtickets naar Mumbai vind je steeds bij Airstop!
 

highlights

Girgaum Chowpatty

Ook gekend als Chowpatty beach is dit één van de populairste stranden van de stad.

Elephanta Island

Het eiland gelegen in de haven van Mumbai is een populaire toeristische trekpleister. Breng er een bezoekje aan de Elephanta grotten. Gemakkelijk bereikbaar per ferry vanuit Mumbai.

Sanjay Gandhi National Park

Groot, beschermd gebied in het noordelijk deel van Mumbai is met meer dan 2 miljoen bezoekers per jaar, één van de drukst bezochte parken ter wereld.

Chatrapati Shivaji Terminus

Het historische treinstation in het centrum van de stad is één van de drukste stations van het land en misschien zelfs van de wereld!

Elphinstone College

Gesitueerd in het zuiden van Mumbai, opgericht in 1856 is dit prachtige gebouw één van de oudste colleges van India.

Gate of India

Gebouwd ter herdenking van het bezoek van Koning George V en Queen Mary aan het vroegere Bombay. De eerste steen werd gelegd in 1911 maar het duurde tot 1924 alvorens de bouw ervan was voltooid.

Marina Drive

De prachtige brede laan van meer dan 3 kilometer zorgt voor de verbinding tussen Nariman Point en Malabar Hills. Doe zoals velen, en geniet er 's avonds van een prachtige zonsondergang.

Chhatrapati Shivaju Maharaj Vastu Sangrahalaya

Sommigen gebruiken liever de vroege benaming, Prince of Wales Museum. Ingedeeld in drie sectoren: Art, Archaeology and Natural History huisvest dit museum een pracht collectie aan historische waarde.

previous next

Weer

light rain
Min. 28°
Max. 29°
heavy intensity rain
Min. 25°
Max. 26°
heavy intensity rain
Min. 24°
Max. 26°
heavy intensity rain
Min. 25°
Max. 27°
moderate rain
Min. 24°
Max. 27°
moderate rain
Min. 24°
Max. 26°
moderate rain
Min. 25°
Max. 27°
heavy intensity rain
Min. 25°
Max. 27°
heavy intensity rain
Min. 25°
Max. 27°
heavy intensity rain
Min. 25°
Max. 26°
heavy intensity rain
Min. 24°
Max. 27°
heavy intensity rain
Min. 24°
Max. 27°
heavy intensity rain
Min. 24°
Max. 26°
very heavy rain
Min. 24°
Max. 26°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.