Goedkope vluchten naar New York

Een Big Apple om in te bijten Een citytrip naar The Big Apple is er één om nooit te vergeten! De woorden groots, indrukwekkend, bruisend en hip schieten te kort om New York – officieel The City of New York – te beschrijven.

Genieten van de zon op je gezicht tijdens een zalig ontspannende wandeling doorheen het prachtig groene central park. Vervolgens naar het het empire state building trekken voor een adembenemend uitzicht over manhatten bij ondergaande zon. Een overheerlijke Sunday brunch en erna genieten van je favoriete broadwayshow. Wie zou dat nu niet willen doen? Via Airstop.be vind je steeds goedkope vliegtickets naar New York. Dromen vervullen moet niet altijd onbetaalbaar zijn!

Goedkope vliegtickets New York

Vluchten naar New York worden overal op het internet aangeboden. Omdat het aanbod zo groot is ziet men soms door de bomen het bos niet meer. Airstop.be bied je de oplossing! Via onze site krijg je meteen een duidelijk overzicht van de goedkoopste tickets beschikbaar. In één oogopslag kan je alle prijzen en vluchtopties vergelijken, zodat beslissen kinderspel wordt. Naast vliegtickets is Airstop ook jouw gids doorheen de jungle van hotels in New York. Wij bieden je steeds de scherpste hotelprijzen aan om er echt een onvergetelijk verblijf van te maken!

Inspiratie nodig? New York bezienswaardigheden

The big apple heeft zoveel te bieden dat je al snel zal beseffen dat je deze metropool niet op 3 dagen kan verkennen.

De meest bekendste New York bezienswaardigheden zijn uiteraard het vrijheidsbeeld, het empire state building, central park en het metropolitan museum of art. Dit zijn must-sees maar blijf echter niet enkel bij de klassiekers want er is nog zoveel meer te zien en te doen. Snuif de jazzsfeer op in het autentieke Harlem, of fiets eens over de brug en geniet ten volle in een van de vele restaurants in Williamsburg, Brooklyn.

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

Central Park

De groene long van Manhattan. Dit rechthoekige park heeft een totale lengte van 4 kilometer en is voor vele New Yorkers de ideale manier om even te ontsnappen aan de drukte van de stad. Het park werd ontworpen door Frederick Olmsted en Calvert Vaux en bevat verschillende meren en wandelpaden,een roeivijver, sportvelden, 2 schaatsbaan,...

Macy's

Dit gigantische warenhuis, gelegen op Herald Square, is voor velen "shoppers paradise" waar men steeds interessante koopjes kan doen. Buitenlandse toeristen hebben recht op een Macy's discount card van 15%.

Times Square

Het plein, waar Broadway en 7th ave elkaar kruisen in het centrum van het theater district. Gekend omwille van zijn vele, schitterende neonreclame en de vele theaters die er gelegen zijn. De naam is afgeleid van de krant "The New York Times" dat hier vroeger zijn hoofdkwartier had.

Empire State Building

Gelegen op de kruising van 5th avenue en 34th street. Deze wolkenkrabber is met zijn 381 meter momenteel het hoogste gebouw van Manhattan. Geniet van een adembenemend panoramisch zicht vanop de 102de verdieping!

Top of the Rock

Heropend sinds 2005 en letterlijk het hoogste punt van Rockefeller Center. Vanaf Top of the Rock kan je genieten van een prachtig zicht op Central Park en de de Empire State Building.

Statue of Liberty

Ook gekend als Lady Liberty, ontworpen door de Franse beeldhouwer Bartholdi en voorzien van een staalconstructie door Eiffel. In 1886 geschonken door Frankrijk aan de Verenigde Staten ter ere van de onafhankelijkheidsverklaring en als teken van vriendschap.

Guggenheimer Museum

Het museum huisvest een prachtige collectie schilderkunst uit de 20ste eeuw is gelegen op 5th avenue. Het merkwaardige gebouw werd ontworpen door de Amerikaanse architect Frank Lloyd Wright.

Metropolitan Museum of Art

Met meer dan 2 miljoen schilderijen en beeldhouwwerken is dit het grootste museum ter wereld. De permanente collectie, gaan de van objecten uit de oudheid tot werken van bijna elke Europese meester, is onderverdeeld in 19 verschillende afdelingen.

USS Intrepid

Na 30 jaar dienst werd dit gigantische vliegdekschip voor het laatst gebruikt in 1975. Oorspronkelijk zou het hierna gesloopt worden, maar met behulp van verschillende fondsen werd het vliegdekschip in 1982 geopend als museum.

Wall Street

Het financial district gelegen in Lower Manhattan. Centraal, de in 1871 geopende New York Stock Exchange. In deze smalle straat, omgeven door gigantische wolkenkrabbers is het haast onmogelijk voor het zonlicht om de oppervlakte te raken.

Broadway

Één van de grootste straten in Manhattan, loopt d

previous next

Weer

light rain
Min. 21°
Max. 28°
light rain
Min. 22°
Max. 27°
sky is clear
Min. 18°
Max. 23°
light rain
Min. 13°
Max. 22°
light rain
Min. 10°
Max. 18°
sky is clear
Min. 9°
Max. 17°
sky is clear
Min. 6°
Max. 15°
sky is clear
Min. 7°
Max. 18°
light rain
Min. 10°
Max. 18°
moderate rain
Min. 13°
Max. 21°
sky is clear
Min. 10°
Max. 20°
sky is clear
Min. 10°
Max. 20°
light rain
Min. 11°
Max. 17°
light rain
Min. 13°
Max. 18°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.