Goedkope vluchten naar Orlando

Orlando, in het centrum van het zonnige Florida, is een uitstekende bestemming voor een ontspannende familievakantie. De stad staat bekend om haar vele themaparken, zoals Disney (avonturen, films en wetenschap) en Sea World (de ongelofelijke wereld van de walvis). Maar Orlando is meer dan een verzameling themaparken. U verwent er uw smaakpapillen in uitstekende restaurants. U shopt er van ’s morgens tot ’s avonds in fantastische winkelpaleizen. En als golfspeler waant u zich in het paradijs, op één van de uitgestrekte golfterreinen.

Goedkope vluchten Amerika
 
Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Orlando. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Orlando? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs! 
 
Inspiratie nodig? Orlando bezienswaardigheden

Orlando heeft vele themaparken, maar wat je zeker niet mag missen is de Walt Disney World Resort. Het begon met Magic Kingdom, twee hotels en een camping. Vandaag de dag is dit het grootste entertainmentpark van Florida haast een stad op zich. Aanraders zijn SeaWorld Orlando, Universal Studios, International Drive, Islands of Adventure, Gatorland en Legoland Florida.

Naast deze Orlando bezienswaardigheden is het zeker de moeite waard om WonderWorks, waarschijnlijk het meest gefotografeerde gebouw in Orlando, te fotograferen.  Zoals de legende het wil werkten allerlei geleerden aan het kunstmatig opwekken van tornado's en belande het huis zo ondersteboven in Orlando.

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

Church Street Station

Deze bruisende buurt in het centrum van de stad is met zijn vele restaurants, bars en nightclubs de belangrijkste toeristische trekpleister van Orlando downtown.

Lake Eola

Dit prachtige, rustige meer met zijn majestueuze fontein en sierlijke zwaan boten is al jaren het symbool van de stad. Het wordt omringd door de vele restaurants en winkels van het Thornton Park, Zuid- Eola District en het Central Business District.

SeaWorld

Dit attractiepark werd geopend in 1973 en bestaat uit de combinatie van een pretpark met een dierenpark. Laat je meeslepen in de boeiende onderwater wereld, leuke attracties en onvergetelijke dolfijnen en orka shows.

Universal Orlando Resort

Het wereldbekende themapark bestaat uit 2 delen, Universal Studios Florida (geopend in 1990) en Universal Island of Adventures (geopend in 1999) Amusement voor jong en oud verzekerd!

Walt Disney World Resort

Ook gekend als Walt Disney World, werd dit magisch themapark geopend in 1971. Jaarlijks brengen meer dan 25 miljoen bezoekers er een bezoek aan Mickey Mouse, Donald Duck, Pluto en vele anderen.

Epcot

Het prachtige, leerrijke attractiepark behoort tot het Walt Dinsey World Resort en bestaat uit 2 grote gebieden. Future world, waar je meer te weten komt over de verschillende bronnen van energie en hoe deze tot stand zijn gekomen. World Showcase is gelegen rond het centrale meer en bestaat uit verschillende paviljoenen van elf verschillende landen.

previous next

Weer

light rain
Min. 25°
Max. 33°
light rain
Min. 23°
Max. 32°
sky is clear
Min. 23°
Max. 33°
light rain
Min. 25°
Max. 31°
light rain
Min. 25°
Max. 30°
moderate rain
Min. 26°
Max. 29°
light rain
Min. 26°
Max. 29°
heavy intensity rain
Min. 26°
Max. 27°
moderate rain
Min. 25°
Max. 28°
moderate rain
Min. 26°
Max. 28°
moderate rain
Min. 25°
Max. 28°
light rain
Min. 25°
Max. 28°
light rain
Min. 24°
Max. 27°
light rain
Min. 24°
Max. 28°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.