Goedkope vluchten naar Oslo

Een levendige stad, een fjord en veel bossen: dát is Oslo. Zelfs midden in het centrum ruikt de lucht nog schoon. De stad entertaint u met meer dan vijftig musea en galerieën.

Een must is het Koninklijk paleis. Misschien vangt u wel een glimp op van de Koning van Noorwegen, want die woont er nog altijd. Honger gekregen van de prachtige natuur en de vele musea? Dan onthaalt Oslo u op de lekkerste Noorse gerechten. Daarna zet u een stapje in het oergezellige uitgaansleven. Fun verzekerd!

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Oslo. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Oslo? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

highlights

Akershus Kasteel

Het kasteel werd gebouwd aan het einde van de 13de eeuw om als bescherming te dienen voor de stad. Doorheen de eeuwen is het kasteel meermaals in vijandelijke handen gevallen en tot op vandaag is het nog steeds militair gebied. Maar wel toegankelijk voor het publiek.

Nobel Peace Center

Gevestigd in het oude treinstation werd het Nobel Peace Center in 2005 geopend. In het museum kan je jezelf verdiepen in het leven van de chemicus Alfred Nobel en kom je er alles te weten over de Nobelprijs voor de Vrede.

Slottet

Het koninklijke paleis, gebouwd in de eerste helft van de 18de eeuw als Noorse woonplaats voor de Zweeds-Noorse Koning Karel III Johan. Sinds 2002 is het paleis toegankelijk voor het publiek en is het één van de populairste bezienswaardigheden.

Stortinget

Het Noors parlement werd gebouwd in 1866 gelegen in de buurt van het koninklijk paleis als symbool van eenheid tussen de monarchie en het parlement.

Vigeland Park

Het grootste sculpturen park ter wereld gemaakt door één artiest. Gustav Vigeland bepaalde het ontwerp en ontwierp meer dan 200 bronzen en granieten beelden.

previous next

Weer

light rain
Min. 13°
Max. 13°
light rain
Min. 11°
Max. 13°
light rain
Min. 12°
Max. 13°
light rain
Min. 7°
Max. 14°
light rain
Min. 8°
Max. 13°
light rain
Min. 7°
Max. 11°
moderate rain
Min. 9°
Max. 11°
heavy intensity rain
Min. 10°
Max. 12°
heavy intensity rain
Min. 10°
Max. 11°
light rain
Min. 10°
Max. 12°
light rain
Min. 10°
Max. 16°
sky is clear
Min. 5°
Max. 14°
light rain
Min. 3°
Max. 11°
light rain
Min. 4°
Max. 12°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.