Goedkope vluchten naar Quebec

De Canadezen zijn gek op festivals. Het hele jaar door vieren ze feest. Een van de bekendste evenementen in Québec is het Wintercarnaval – na dat van Rio de Janeiro en New Orléans het op twee na grootste carnaval ter wereld. Twee weken per jaar, in februari, staat de stad op zijn kop.

Op het programma? Wedstrijden met hondensleeën, tentoonstellingen met ijs- en sneeuwsculpturen, sportieve activiteiten, en muziek, véél muziek. Een ander groot evenement is het Festival d'Eté – ook goed voor honderdduizenden bezoekers. Die uitgelaten feeststemming maakt Québec tot een van de belangrijkste toeristische trekpleisters van Noord-Amerika. 
 
Goedkope vliegtickets Canada

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Quebec. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Quebec? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!  

Inspiratie nodig? Quebec bezienswaardigheden

Wat je zeker niet mag missen in Canada is de stad Quebec. Bezienswaardigheden in Quebec zijn le vieux Québec (Unesco Werelderfgoed), Chateau Frontenac, Parliament Building en Sainte Anne de Beaupré Basilica.

Naast bovenstaande Quebec bezienswaardigheden is het zeker de moeite waard om de vestingwerken van Québec te bezoeken. De vesten zijn 5km lang en kunnen bezocht worden met een gids die je alles zal vertellen over de rijke geschiedenis van Quebec.

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

Chateau Frontenac

Het prachtige hotel, gelegen op een hoge rots met een prachtig zicht over de stad is één van de belangrijkste bezienswaardigheden. In dit hotel werd in 1943 de conferentie van Quebec gehouden, waar Winston Chruchill en Franlin Roosevelt de strategie bepaalden voor het verdere verloop van de tweede wereldoorlog.

Montmorency Falls

De watervallen langs de Montmorency rivier vormen de grens tussen de Beauport en Boischatel. Met een totale hoogte van 84 meter zijn ze 30 meter hoger dan de Niagara Falls.

Place D'Youville

Het plein in de historische stadsbuurt vormt het centrum van de stad. Het is vernoemd naar Marguerite d'Youville, die in de 18de eeuw haar leven grotendeels wijde aan noodlijdende mensen.

previous next

Weer

moderate rain
Min. 8°
Max. 17°
light rain
Min. 5°
Max. 9°
moderate rain
Min. 2°
Max. 8°
moderate rain
Min. 2°
Max. 4°
light snow
Min. 1°
Max. 4°
light snow
Min. 0°
Max. 4°
sky is clear
Min. -2°
Max. 6°
light rain
Min. 2°
Max. 11°
light rain
Min. 7°
Max. 13°
light rain
Min. 6°
Max. 12°
heavy intensity rain
Min. 9°
Max. 14°
moderate rain
Min. 9°
Max. 11°
light rain
Min. 7°
Max. 13°
light rain
Min. 9°
Max. 13°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.