Goedkope vluchten naar San Francisco

San Francisco is een adembenemende stad boordevol afwisseling. Het is de bakermat van de hippiecultuur. Toch merkt u daarvan niet veel meer: hier en daar een lost hippie, en natuurlijk ook Haight-Ashburry, de ‘hippiestraat’. Verveling is in San Francisco uitgesloten. Zelfs na een citytrip van twee weken bent u nog niet uitgekeken op al die cultuur, architectuur en natuur. De locals zeggen trots The City. Want voor hen is er geen vergelijkbare stad.

Eenmaal hier, begrijpt u waarom. Nog een tip over het klimaat: San Francisco ligt in Californië, maar vergis u niet in de zomers. Mark Twains quote is onvergetelijk: The coldest winter I ever saw was the summer I spent in San Francisco.
 
Goedkope vluchten Amerika
 
Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar San Francisco. Op zoek naar een hotel of huurwagen in San Francisco? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   
Inspiratie nodig? San Francisco bezienswaardigheden

San Francisco heeft vele bezienswaardigheden, maar wat je zeker niet mag missen is de Golden Gate Bridge die de meeste dagen van het jaar omringd is door een mysterieuze mist.  Aanraders zijn Alcatraz, Alamo Square, Chinatown, Fisherman's Wharf, Golden Gate Park, Transamerica Pyramid en Fine Arts Museum of San Francisco.

Naast deze San Francisco bezienswaardigheden is het zeker de moeite waard om de tram te nemen! Dit is de meest authentieke manier om je door San Francisco te verplaatsen en geeft je adembenemende panorama's wanneer je afdaalt naar het water. 

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

Alamo Square

Typische huizen in Victoriaanse stijl, gelijkend op deze van eind 19de eeuw. De "Six Sisters" de bijnaam voor deze prachtige huizen met achterliggend de skyline van San Francisco staan gekend voor enkele prachtige foto's!

Alcatraz

Gelegen op een eiland in het midden van de San Francisco Bay, werd deze zwaar beveiligde gevangenis in 1963 na 29 jaar dienst gesloten. De beroemste gevangene was de topgangster Al Capone. Sinds 1973 is het eiland geopend voor publiek en is het één van de belangrijkste toeristische attracties van de stad.

Bakers Beach

Vanop dit strand heb je een prachtig zicht op de Golden Gate Bridge

Cable Car

Het systeem waarbij een houten tramwagen op rails wordt voortgetrokken door een kabel in de straat is s'werelds laatste permanent operationeel handbediend kabelbaan systeem.

California Palace of the Legion of Honor

Het mooie museum voor beeldende kunsten is gelegen in het Lincoln Park met uitzicht op de Golden Gate Bride. Voor de bouw ervan liet men zich inspiren op het Palais de la Legion d'Honneur in Parijs.

Chinatown

Na New York is dit de grootste Chinatown wijk van de Verenigde Staten. De toegangspoort markeert duidelijk het begin van deze wijk waarbij zelfs de straatverlichting van Chinese makelij is.

Coit Tower

De 64 meter hoge toren, gelegen op Telegraph Hill werd vernoemd naar de rijke Lillie Hitchcock Coit die na haar dood 100 000 dollar naliet aan de stad voor verfraaiingswerken, maar deze besloot er om een uitkijktoren mee te bouwen.

Fisherman's Wharf II

Aan het einde van de 19de eeuw vestigden zich hier de eerste Italiaanse vissers. Vandaag is deze populaire

Golden Gate Bridge

De indrukwekkende brug is een technisch meesterwerk dat men alleen kan omschrijven in superlatieve termen. De 2 737 meter lange hangbrug verbindt het schiereiland San Francisco met Marin County.

Lombard Street

Gelegen naast Russian Hill, met een algemene stijgingsgraad van 27 procent staat deze straat gekend als de bochtigste ter wereld.

Fisherman's Wharf

De eerste Italiaanse vissers vestigden zich hier aan het einde van de 19de eeuw. Vandaag is Fisherman's Wharf een belangrijke toeristische attractie met vele lekkere visrestaurants en trendy bars en breng er een bezoek aan de vaste bewoners van Pier 39, de zeeleeuwen.

Union Square

Het centrale plein in het centrum van de stad,omgeven door vele bekende winkels, hotels en theaters, is het derde grootste shopping gebied van de Verenigde Staten. Centraal, het standbeeld van Victoria, de godin van de overwinning.

previous next

Weer

sky is clear
Min. 13°
Max. 13°
sky is clear
Min. 15°
Max. 26°
sky is clear
Min. 14°
Max. 25°
few clouds
Min. 13°
Max. 25°
scattered clouds
Min. 10°
Max. 27°
sky is clear
Min. 10°
Max. 27°
sky is clear
Min. 11°
Max. 28°
sky is clear
Min. 10°
Max. 28°
sky is clear
Min. 11°
Max. 30°
sky is clear
Min. 11°
Max. 29°
sky is clear
Min. 10°
Max. 28°
sky is clear
Min. 9°
Max. 29°
sky is clear
Min. 9°
Max. 30°
sky is clear
Min. 10°
Max. 29°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.