Goedkope vluchten naar Seoul

Druk. Dat is het minste wat je kunt zeggen van de zeshonderd jaar oude Koreaanse hoofdstad. Wriemelende mensen, veel lawaai en ontelbare voertuigen die tot na middernacht in de file staan. Er is gevochten voor Seoul, meer dan één keer. De stad wisselde verschillende keren van bezetter. Na de Koreaanse Oorlog in 1953 was de verwoesting totaal.

Bijna alle inwoners waren toen dakloos. Nu profileert Seoul zich als een moderne, temperamentvolle stad. Haar luchthaven is uitgeroepen tot de beste ter wereld! In Seoul – de naam betekent eenvoudig hoofdstad – is het zonde om vroeg naar bed te gaan. Want ‘s avonds doen de Koreanen wat ze het liefste doen: eten en winkelen. Proef er zeker een portie Kimchi. Dit nationale gerecht bestaat uit gezouten groenten die u als bijgerecht eet. Daarna bezoekt u een van de vele markten, een drukke cocktail van kopers en verkopers, die de hele nacht onverminderd doorgaat.

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Seoul. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Seoul? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

highlights

Changdeokgung

Één van de belangrijkste paleizen doorheen de geschiedenis, gebouwd onder het toeziend oog van de koningen ten tijde van de Joseon dynastie.

Ducksu Palace

Dit schitterende paleis werd tot aan zijn dood bewoond door keizer Kojong (eind 19de eeuw). Vandaag is het een tentoonstellingsruimte met meer dan 6000 artikelen en relikwieën die werden gebruikt door de keizer.

Gyeongbokgung

Het grootste paleis uit de Joseon dynastie werd ontworpen door minister Jeong Do-Jeon in 1394 in opdracht van Koning Taejo van Joseon, de eerste monarch van de vroegere dynastie. In 1911 werd het bijna totaal verwoest door de Japanse bezetting, slechts 10 gebouwen werden gespaard.

National Folk Museum

Het prachtige museum werd gebouwd in 1939 en biedt je een prachtig beeld over de evolutie in het dagelijkse leven van het traditionele Korea. Meer dan 16 000 culturele relikwieën onderverdeeld in drie hallen worden jaarlijks bezocht door meer dan 2 miljoen bezoekers.

Seokjojeon Hall

Een negentiende eeuws gebouw dat in de loop der jaren verschillende doelen heeft gehad, maar oorspronkelijk gericht was op het bieden van ruimte voor koninklijk vermaak en werkruimte. Vandaag kan je er stukken uit de collectie van het koninklijk museum bewonderen.

previous next

Weer

broken clouds
Min. 18°
Max. 28°
heavy intensity rain
Min. 16°
Max. 21°
light rain
Min. 7°
Max. 18°
sky is clear
Min. 8°
Max. 19°
sky is clear
Min. 9°
Max. 21°
sky is clear
Min. 9°
Max. 24°
moderate rain
Min. 15°
Max. 24°
moderate rain
Min. 7°
Max. 14°
sky is clear
Min. 6°
Max. 17°
light rain
Min. 7°
Max. 18°
sky is clear
Min. 5°
Max. 17°
light rain
Min. 9°
Max. 17°
light rain
Min. 10°
Max. 20°
heavy intensity rain
Min. 14°
Max. 17°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.