Goedkope vluchten naar Sevilla

Geniet er van de fantastische Andalousische levensstijl en laat je verrassen door de artistieke rijkdom die eigen zijn aan deze bijzondere stad. De imposante bouwwerken bestaande uit een smeltkroes van moorse en katholieke stijl zijn uniek in hun soort.

Culturele verrassing
 
Geniet er van de fantastische Andalousische levensstijl en laat je verrassen door de artistieke rijkdom die eigen zijn aan deze bijzondere stad. De imposante bouwwerken bestaande uit een smeltkroes van moorse en katholieke stijl zijn uniek in hun soort. Ga op ontdekking doorheen deze prachtige stad en haar pittoreske omgeving.

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Sevilla. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Sevilla? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

Cathedral de Santa Maria de la Sede

De gotische kathedraal is de grootste ter wereld in zijn soort en werd gebouwd in de vorm van een kruis. Met een totale lengte van 127 meter en 83 meter breed is het op twee na de grootste kathedraal ter wereld.

Palacio de San Telmo

San Telmo, de patroonheilige voor de matrozen. Oorspronkelijk was dit prachtige gebouw in typische barok stijl bestemd voor de opleiding van nieuwe matrozen. Vandaag zetelt hier de regering van Andalusia.

Plaza Nueva

Het centrale plein van de stad. In het midden, het standbeeld van de vroeger Koning Ferdinand III van Castilië. Voor vele inwoners is dit een belangrijke ontmoetingsplaats.

Reales Alcazares de Sevilla

Het koninklijke paleis van Sevilla. Dit paleizen complex is één van de oudste koninklijke paleizen van Europa en is nog steeds in gebruik door de Spaanse Koninklijke familie.

Plaza de Espana

Het halvemaanvormige plein omgeven door prachtige gebouwen is één van de mooiste pleinen ter wereld. Het plein en de gebouwen rondom werden gebouwd naar aanleiding van den Ibero-Amerikaanse tentoonstelling in 1929.

Torre del Oro

Tijdens de 12de eeuw maakte deze toren deel uit van de Moorse stadswallen. Hierna werd deze gebruikt als gevangenis, opslagplaats en kapel. Vandaag kan je er een bezoekje brengen aan het Museo Naval de Sevilla.

previous next

Weer

sky is clear
Min. 15°
Max. 22°
sky is clear
Min. 13°
Max. 31°
sky is clear
Min. 11°
Max. 30°
sky is clear
Min. 15°
Max. 32°
light rain
Min. 13°
Max. 28°
sky is clear
Min. 12°
Max. 28°
light rain
Min. 13°
Max. 27°
sky is clear
Min. 14°
Max. 29°
sky is clear
Min. 14°
Max. 31°
sky is clear
Min. 15°
Max. 26°
sky is clear
Min. 14°
Max. 27°
light rain
Min. 13°
Max. 26°
sky is clear
Min. 12°
Max. 28°
sky is clear
Min. 12°
Max. 28°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.