Goedkope vluchten naar Shanghai

Ontstaan als een dorp dat leefde van visserij en textiel industrie, geëvolueerd naar een gigantische metropool met meer dan 23 miljoen inwoners. Vanaf het observatie deck van het Oriental Pearl TV Tower kan je genieten van een adembenemend panoramisch zicht over enerzijds het moderne Shanghai, anderzijds het vooroorlogse. Laat je meesleuren in het bruisende leven van deze indrukwekkende havenstad!

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Shanghai. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Shanghai? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

 

highlights

Expo 2010

De locatie voor de wereldtentoonstelling 2010, gelegen langs de oevers van de Huangpujiang. In totaal waren er meer dan 180 verschillende paviljoenen waarvan er verschillende nog steeds te bezichtigen zijn.

Wuzhen

Deze historische voorstad van Shanghai behoort tot één van de zes "water steden" in Jiangnan, Vanaf het station in Shanghai, is er een vlotte bus verbinding naar deze toeristische trekpleister.

Nanxun

Situeert zich op 120 kilometer ten westen van de stad. Tijdens de Ming- en Qing dynastie stond deze plaats bekend als de "stad van rijkdom". Breng er een bezoekje aan de beroemde de tuinen van Xiaolian en de vroegere residentie van Zhangjingjiang.

previous next

Weer

light rain
Min. 27°
Max. 29°
moderate rain
Min. 23°
Max. 28°
light rain
Min. 19°
Max. 25°
light rain
Min. 20°
Max. 25°
light rain
Min. 23°
Max. 27°
light rain
Min. 23°
Max. 30°
light rain
Min. 25°
Max. 32°
moderate rain
Min. 20°
Max. 25°
light rain
Min. 20°
Max. 23°
light rain
Min. 20°
Max. 25°
moderate rain
Min. 21°
Max. 23°
light rain
Min. 22°
Max. 27°
light rain
Min. 21°
Max. 23°
light rain
Min. 19°
Max. 24°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.