Goedkope vluchten naar Stockholm

Geen enkele stad maakt méér aanspraak op de poëtische bijnaam ‘het Venetië van het Noorden’. Want Stockholm ligt op liefst veertien eilanden, midden in de scherenkust. Water dus, en bruggen om de vele eilanden met elkaar te verbinden. En dat geeft de stad een buitengewoon karakter – letterlijk en figuurlijk. Net buiten de stadsgrenzen begint de scherenkust, een gebied met duizenden eilanden. Dé favoriete hobby’s van de inwoners? Zonnebaden, zwemmen, bootje varen en vissen.

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Stockholm. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Stockholm? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

highlights

Gamla Stan

Gelegen op het eiland Stadsholmen in het centrum is dit het oudste deel van de stad. De aanleg ervan dateert reeds uit de 13de eeuw, centraal het koninklijke paleis.

Gustav Adolfs torg

Dit prachtige plein gelegen in het stadsdeel Normalm werd in 1630 aangelegd en is vernoemd naar de vroegere Koning Gustaaf II Adolf.

Skansen

Deze recreatie zone gelegen op het eiland Djurgarden werd opgericht in 1891. Breng er een bezoek aan het openlucht museum of de dierentuin.

Drottningholm Palace

Gelegen aan het Mälaren meer, op 12 kilometer van de stad. Het paleis werd gebouwd in 1662 en dient nu als residentie van de Zweedse koninklijke familie.

Vasamuseet

Het maritiem museum bevindt zich op het eiland Djurgarden. Centraal in het drukst bezochte museum van Scandinavië, het 17de eeuwse schip de Vasa.

previous next

Weer

clear sky
Min. 2°
Max. 4°
light snow
Min. 1°
Max. 2°
snow
Min. 0°
Max. 1°
moderate rain
Min. 2°
Max. 4°
moderate rain
Min. 4°
Max. 6°
light rain
Min. 3°
Max. 6°
clear sky
Min. 3°
Max. 7°
clear sky
Min. 5°
Max. 9°
clear sky
Min. 6°
Max. 10°
clear sky
Min. 7°
Max. 11°
clear sky
Min. 6°
Max. 11°
clear sky
Min. 6°
Max. 12°
light rain
Min. 7°
Max. 10°
clear sky
Min. 6°
Max. 8°
Previous Next

Prijzen zijn 'vanaf', per persoon en in euro, onder voorbehoud van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten; inclusief voorafbetaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering. Daar de luchthaventaksen afhankelijk zijn van vertrekdatum, boekingsklasse en vluchtroute kunnen deze schommelen op de hier aangeboden tarieven.