Goedkope vluchten naar Tallinn

De hoofdstad van Estland, een ideale bestemming voor wie op zoek is naar authenticiteit en oprechte vriendelijkheid. Het massa toerisme is er nog niet zo gekend, maar met de toetreding tot de Euro-zone begin 2011 zal dit veranderen. Tallinn bestaat uit een zeer mooi bewaard Middeleeuws centrum en een modern Westers gedeelte.

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Tallinn. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Tallinn? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

highlights

Alexandar Nevski Kathedraal

Gebouwd op bevel van Sint Petersburg tijdens het Russische Rijk. Deze orthodoxe kathedraal was een soort van Russische propaganda en is nog steeds een onderwerp van controverse. De meeste bewoners kunnen zich echter vinden met dit fijn stukje architectuur.

Raekoja Plats

Het centraal gelegen plein in het oude stadsgedeelte van Tallinn. Ontspan er in de vele bars en restaurants.

Toompea Hill

De heuvel gelegen in het centrum speelt een belangrijke rol in de geschiedenis van Tallinn. Het Riigkogu (parlement) en de Alexander Nevski Kathedraal zijn de belangrijkste gebouwen.

Kadriorg Paleis

Gebouwd na de Grote Noordse oorlog in opdracht van Catharina I van Rusland. Het paleis herbergt momenteel een kunstgalerij en het bekende KUMU museum is er gevestigd in het park.

previous next

Weer

overcast clouds
Min. 10°
Max. 11°
few clouds
Min. 8°
Max. 16°
light rain
Min. 7°
Max. 15°
light rain
Min. 8°
Max. 13°
sky is clear
Min. 4°
Max. 15°
light rain
Min. 4°
Max. 16°
light rain
Min. 5°
Max. 14°
sky is clear
Min. 2°
Max. 9°
sky is clear
Min. 1°
Max. 8°
sky is clear
Min. 1°
Max. 10°
moderate rain
Min. 4°
Max. 8°
light rain
Min. 9°
Max. 12°
moderate rain
Min. 8°
Max. 12°
light rain
Min. 8°
Max. 11°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.