Goedkope vluchten naar Tashkent

Tasjkent is een moderne stad, met universiteiten, bioscopen, concertzalen, kantoren en grote computerbedrijven. Typisch zijn de met bomen omlijste straten, opgevrolijkt met fonteinen en zitbankjes. Het is een vooruitstrevende stad, en een van de eerste Oezbeekse centra met een metrostation

Er valt veel te doen en te bezichtigen. Hoe kan het ook anders, met zo een vurig verleden. In 1214 plunderden de Choresmiërs de stad. In 1219 was het de beurt aan Dzjengis Khan. Daarna volgden Oezbeken, Kazachen, Perzen, ... Ook de overheersing van de Sovjet-Unie liet zijn sporen na. Nog altijd is Tasjkent een typische Sovjetstad. 

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Tashkent. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Tashkent? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

highlights

Mustakillik Square

Ook gekend als Independence square, het grootste plein van Oezbekistan. De ingang van het plein is versierd met een beeldhouwwerk van ooievaars op de vlucht.

Khazrat Imom Complex

Het complex omvat onder andere het gebouw van de Spirituele administratie van de moslims met meer dan 30 duizend religieuze en seculiere boeken. Ernaast staat de Juma Moskee, deze werd in de 19de eeuw gebouwd en werd herhaaldelijk herbouwd in latere periode.

previous next

Weer

overcast clouds
Min. 23°
Max. 23°
moderate rain
Min. 5°
Max. 20°
heavy intensity rain
Min. 8°
Max. 17°
moderate rain
Min. 7°
Max. 10°
light rain
Min. 4°
Max. 17°
moderate rain
Min. 5°
Max. 16°
moderate rain
Min. 8°
Max. 18°
moderate rain
Min. 10°
Max. 22°
moderate rain
Min. 13°
Max. 25°
moderate rain
Min. 13°
Max. 23°
light rain
Min. 12°
Max. 21°
light rain
Min. 12°
Max. 18°
moderate rain
Min. 8°
Max. 15°
light rain
Min. 5°
Max. 17°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.