Goedkope vluchten naar Tel Aviv

Tel Aviv, de belangrijkste stad van Israël. Het is een bruisende stad die je echt moet beleven. Kilometers strand, cafés, restaurants en een energetisch nachtleven. Deze mondaine kuststad wordt wel vaker de 'Witte Stad die nooit slaapt' genoemd naar zijn functionele bouwstijl en bruisende nachtleven. Zin in een ongewone bestemming? Kies dan voor het jonge, hippe Tel Aviv!.

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Tel Aviv. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Tel Aviv? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

highlights

Kidron Vallei

Gelegen tussen de Olijfberg en Tempelberg, één van de meest heilige locaties van de stad en vaak voorkomend in de bijbel.

Azrieli Tower

Een complex bestaande uit drie wolkenkrabbers. Op de 49st verdieping is er een restaurant en observatie deck, wat u een prachtig zicht geeft over de stad. Onderaan het gebouw, een groot shoppingcenter.

Old Yaffo

Op deze heuvel hebben sinds 1800 voor Christus verschillende nederzettingen geleefd. Het was tevens ook de belangrijkste havenstad van de Egyptenaren, Joden, Romeinen, Christenen en Moslims. Vandaag kan je er genieten van de traditionele visvangst.

Gordon Beach

Het populaire en prachtige strand van de stad, ideaal voor wie even wil ontsnappen aan de drukte van de stad.

previous next

Weer

sky is clear
Min. 20°
Max. 29°
sky is clear
Min. 18°
Max. 32°
sky is clear
Min. 17°
Max. 31°
sky is clear
Min. 18°
Max. 31°
sky is clear
Min. 22°
Max. 32°
light rain
Min. 24°
Max. 34°
light rain
Min. 23°
Max. 35°
light rain
Min. 22°
Max. 35°
light rain
Min. 23°
Max. 35°
light rain
Min. 26°
Max. 36°
light rain
Min. 23°
Max. 35°
light rain
Min. 21°
Max. 33°
light rain
Min. 22°
Max. 31°
light rain
Min. 21°
Max. 32°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.