Goedkope vluchten naar Tokyo

Gelegen op het eiland Honshu, is het de grootste stad van Japan. Met meer dan 36 miljoen inwoners behoort het samen met New York, Parijs en Londen tot de grootste steden van ter wereld. Vanaf het keizerlijke paleis vertrekken radiaalstraten die de ringspoorlijn, de Yamanote line, kruisen. Op deze kruisingen zijn stadcentra ontstaan die elk over een eigen karakter beschikken; Shinjuku voor winkelen en uitgaan, Shibuya voor de jeugd, Roppongi voor de Amerikanen...

Japanners zijn steeds onderweg en doet dit meestal per trein, hierdoor herkennen zij ook de stad als een reeks van verschillende hubs zonder ruimtelijk verband. Ga op ontdekking doorheen deze gigantische metropool, en laat je meeslepen in het bruisende leven dat Tokio te beiden heeft. 

Goedkope vliegtickets Japan

Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Japan. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Tokyo? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs.

Inspiratie nodig? Tokyo bezienswaardigheden

Japan heeft vele bezienswaardigheden, maar wat je zeker niet mag missen is de hoofdstad Tokyo. Aanraders zijn Imperial Palace Grounds, Senso-ji Tempel, Sumida rivier, Edo-Tokyo museum, Ueno Park, Tokyo's Nationale Museum, Koishikawa Korakuen tuin, Meiji Shrine en Yanaka begraafplaats. 

Naast deze Tokyo bezienswaardigheden is het zeker de moeite waard om het eiland Odaiba te bezoeken. Het eiland werd van a tot z gemaakt door de Japanners. Prachtige gebouwen, moderne musea, aangelegd strand, ... Het Odaiba eiland is het perfecte voorbeeld van Japanse High Tech.

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

Akihabara

De beroemde elektronicawijk gelegen op slechts enkele minuten van het centraal station is het Mekka voor elke elektronica liefhebber. Gigantische warenhuizen en winkelcentra vol met computers, gsm's, fototoestellen en zoveel meer...

Roppongi Hills

De wijk staat gekend als "Artelligent City" een nieuwere wijk in Tokio. Breng zeker een bezoekje aan de Mori Tower, het vijfde hoogste gebouw van de Tokio. Vanop het 54st verdieping heb je een prachtig zicht op de stad.

Tokio Tower

Gebaseerd op de Eifeltoren werd deze 333 meter hoge toren in 1958 gebouwd. Momenteel is dit het hoogste gebouw van de stad, maar met de bouw van de Tokyo Sky Tree (634 meter, opening 2012) zal het deze titel verliezen.

Ueno Park

Het park werd geschonken door de toenmalige keizer Yoshihito. Hier vindt men het beroemde beeld van Takamori Saigo en verschillende musea zoals het National Museum, National Museum voor Natuur en Wetenschap en het Nationaal Museum voor Westerse Kunst.

Hamarikyu Gardens

Gelegen langs de oevers van de Sumida rivier is dit voor vele inwoners de plaats om even te ontsnappen aan de drukte van de stad.

Hozomon Gate

Gebouwd in 942 door de militaire bevelhebber Taira no Kinmasa. Hij kwam er bidden tot Seno-Ji in de hoop om ooit heer van Tokio en de omliggende gebieden te worden. Later werd het meermaals verwoest door brand en diende deze steeds terug opgebouwd te worden.

Kokyo

Het Japanse keizerlijke paleis gelegen in de speciale wijk Chiyoda, het centrum van Tokio. Slechts twee dagen per jaar kan je het paleis bezoeken (verjaardag van de keizer en Japans Nieuwjaar), de prachtige oostelijke tuinen zijn wel te bezichtigen.

National Arts Center

Het prachtig bouwwerk geopend in 2007 is vooral bekend voor zijn prachtige collectie kunst uit de 20st eeuw.

previous next

Weer

light rain
Min. 24°
Max. 24°
moderate rain
Min. 24°
Max. 26°
moderate rain
Min. 23°
Max. 29°
light rain
Min. 23°
Max. 26°
heavy intensity rain
Min. 22°
Max. 24°
heavy intensity rain
Min. 21°
Max. 26°
heavy intensity rain
Min. 21°
Max. 26°
moderate rain
Min. 22°
Max. 27°
light rain
Min. 21°
Max. 27°
light rain
Min. 21°
Max. 28°
moderate rain
Min. 21°
Max. 28°
light rain
Min. 22°
Max. 28°
moderate rain
Min. 21°
Max. 27°
light rain
Min. 24°
Max. 29°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.