Goedkope vluchten naar Toronto

De naam Toronto betekent in het Iroquois ‘plaats waar bomen in het water staan’. Want water … dat vloeide er in de streek altijd al in overvloed. Toronto grenst aan het Ontariomeer, de Etobicoke Creek en de Rouge River. Ook de Humber River en de Don River stromen door de stad. Het grote aantal rivieren en kreken in Toronto zorgde voor dichtbeboste ravijnen in de nabije omgeving. De ravijnen botsen soms wel met de stedelijke bouwplannen van Toronto: op veel plekken snijdt een ravijn een verkeersader letterlijk in tweeën.

Goedkope vluchten Toronto
 
Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Toronto. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Toronto? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   
 
Inspiratie nodig? Toronto bezienswaardigheden
 
Toronto heeft vele bezienswaardigheden, maar wat je zeker niet mag missen zijn de prachtige Niagara Falls . Aanraders zijn de CN Tower, Toronto Eaton Centre, Royal Ontario Museum, Toronto Islands, Fort York en Ontariomeer. 
 
Naast deze Toronto bezienswaardigheden is het zeker de moeite waard om door het historische Distillery District te wandelen. De gerenoveerde buurt is nu een bonte mix van galerieën, winkels en restaurant die zowel bij locals als toeristen erg in trek zijn.

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

Casa Loma

Het prachtige huis in neogotische stijl was eigendom van Henry Pellat, die zijn fortuin verdiende in het begin van de 20ste eeuw door energie te winnen uit de waterkracht van de Niagara Falls. Breng er een bezoek aan de grote zaal en de prachtige tuinen en serre.

CN Tower

Tot enkele jaren geleden was deze 553 meter hoge toren het hoogste vrijstaande bouwwerk ter wereld. Breng er een bezoek aan het observatie deck of geniet er van een lunch of dinner in het ronddraaiende restaurant. Voor zij die echt durf hebben, raden we de Edge Walk aan.

Niagara Falls

De krachtigste watervallen van Noord Amerika vormen de grens tussen Canada en de Verenigde Staten. De Falls bestaan uit twee grote delen: American Falls aan Amerikaanse zijde en de Horseshoe Falls aan Canadese zijde.

Royal Ontario Museum

Het originele gebouw werd geopend in 1912. Met meer dan 7 miljoen verschillende objecten is dit het grootste museum van Canada. Opvallend is de indrukwekkende dinosaurus collectie. Doorheen de jaren werd het gebouw wegens plaatsgebrek uitgebreid en gerenoveerd.

Inukshuk Park

Centraal in het park een Inuksuk, deze mijlpaal gemaakt van een stapel stenen behoren tot de symbolen van de Inuit cultuur.

previous next

Weer

heavy intensity rain
Min. 21°
Max. 24°
light rain
Min. 21°
Max. 23°
broken clouds
Min. 18°
Max. 23°
sky is clear
Min. 17°
Max. 24°
sky is clear
Min. 20°
Max. 26°
light rain
Min. 21°
Max. 27°
light rain
Min. 21°
Max. 27°
light rain
Min. 22°
Max. 27°
sky is clear
Min. 22°
Max. 29°
sky is clear
Min. 22°
Max. 28°
light rain
Min. 22°
Max. 28°
light rain
Min. 18°
Max. 25°
sky is clear
Min. 14°
Max. 19°
moderate rain
Min. 14°
Max. 19°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.