Goedkope vluchten naar Toulouse

ussen de bergen, forten en kastelen ligt Toulouse, al duizend jaar het culturele centrum van het zuiden van Frankrijk. Toulouse herbergt veel befaamde musea. Voor de cultuurliefhebber is een weekend hier te kort. Ontzagwekkende kathedralen en kerken bepalen het beeld in het historisch centrum.

Goedkope tickets naar cultuurstad Toulouse

Toulouse is de stad van de bruisende pleinen. De binnenstad alleen al telt meer dan veertig ‘fonteinpleinen’ waar altijd wat te doen is. In de kleine straatjes van het centrum beleeft de gastronomie hoogtij. De Franse keuken is hier op zijn best. Het is een stad om rond te lopen, te proeven, te ruiken en ervaren.

Vliegen naar Toulouse

Wil je voordelig vliegen naar Toulouse? Boek dan je tickets vlug en voordelig via Airstop.be. Wil je op de hoogte blijven van alle goedkope vluchten naar Toulouse, stel dan vandaag nog je prijsalarm in voor Toulouse.

Goedkope vlucht naar Toulouse...en dan?

Toulouse ligt op de route naar Santiago de Compostella. De stad staat dan ook vol met kerken en basilieken. De vele pelgrims die Toulouse aandoen op hun reis geven de stad een bijzondere sfeer. Maar in Toulouse kun je ook uitstekend shoppen en van het Franse leven genieten. De rivier de Garonne loopt door de stad. Overal langs de oevers van de Garonne vind je overblijfselen van het rijke verleden van Toulouse

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

Basiliek Saint-Sernin

Dit is de grootste Romaanse kerk van Frankrijk. Het interieur en de kerkers zijn adembenemend. Talloze pelgrims bezoeken de basiliek en overnachten er. Rond de basiliek liggen de meest sfeervolle pleinen van de stad.

Rue Saint Antoine

Aan de Rue Saint Antoine kan de modeliefhebber zich uitleven. Alle grote merken zijn er te vinden, maar ook tal van kleine modehuisjes waar de kleding meteen op maat voor je wordt gemaakt.

Place du Capitole

Het grootse stadhuis Place du Capitole is een bezoekje waard. Van binnen is het versierd met prachtige wandschilderingen en kunstwerken. Op het plein ervoor vermaken straatartiesten het publiek en je nipt er heerlijk aan een drankje terwijl je de indrukken van de dag laat bezinken.

previous next

Weer

light rain
Min. 14°
Max. 15°
light rain
Min. 10°
Max. 20°
sky is clear
Min. 8°
Max. 24°
sky is clear
Min. 15°
Max. 26°
sky is clear
Min. 13°
Max. 25°
light rain
Min. 12°
Max. 20°
light rain
Min. 13°
Max. 19°
light rain
Min. 11°
Max. 21°
moderate rain
Min. 11°
Max. 14°
light rain
Min. 9°
Max. 15°
light rain
Min. 9°
Max. 17°
sky is clear
Min. 8°
Max. 19°
light rain
Min. 6°
Max. 20°
light rain
Min. 7°
Max. 19°
Previous Next

De 'vanaf' prijzen zijn voor 1 persoon in euro, inclusief vooraf betaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering of airticket guarantee. De luchthaventaksen zijn afhankelijk van de reisdata, boekingsklasse en vluchtroute en kunnen dus afwijken van de hier aangeboden tarieven. Wij besteden de grootste zorg om deze tarieven accuraat te houden en 4 keer per dag zoeken onze systemen de beste tarieven. Deze worden dan op de website geplaatst. Toch kan het zijn dat de prijzen afwijken afhankelijk van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten op het ogenblik van uw opzoeking. Tijdens uw opzoeking wordt het beste tarief gezocht en dat kan dus goedkoper of duurder zijn.