Goedkope vluchten naar Turijn

Of je nu een klassieke stedentrip met shoping en cultuur wilt doen of een indrukwekkende wintersportvakantie, Turijn is de stad waar je moet zijn. En je bent er in ruim een uur! Boek daarom gauw en goedkoop je vliegtickets via Airstop.be.

Betaalbare vliegtickets naar de oude Romeinse stad Turijn

Turijn is de stad van het lekkere eten. De traditionele Italiaanse keuken wordt er op hoog niveau beoefend. Daarnaast is Turijn de stad van de chocolade en truffels. Op iedere straathoek vind je winkeltjes en kraampjes met ‘stuzzichini’, kleine maar heerlijke hapjes.

Turijn ligt prachtig op een vlakte tussen de Franse en de Italiaanse Alpen. De oude Romeinse invloeden zijn nog sterk aanwezig. Het stratenplan in het centrum volgt het patroon van de oude Romeinse legerbasis. Op die straten is genoeg te zien. Historische gebouwen, imposante pleinen en vele prachtige musea.

Goedkoop vliegen naar Turijn?

Turijn is het hele jaar door een perfecte bestemming. Airstop.be biedt daarom goedkope tickets het hele jaar door. Dus of je nu op zomervakantie gaat, een citytrip onderneemt in het voor- of najaar, of op wintersport gaat, je vliegtickets boek je het best via Airstop.be. Op onze website selecteer je eenvoudig de goedkoopste tickets uit het aanbod van meer dan vijftig maatchappijen.

Betaalbare vluchten naar Turijn

Turijn is na Milaan de grootste stad van Noord-Italië. Er is dan ook meer dan genoeg te zien en te beleven. Na de Romeinse tijd leefde Turijn pas tijdens de late Renaissance weer op. De meeste historische gebouwen stammen dan ook uit de Barok. Een bekende uitzondering is de in renaissance-stijl gebouwde Duomo van Turijn waar de lijkwade van Jesus Christus wordt tentoongesteld. Overal in de stad zijn paleizen te vinden van de befaamde Savoye-familie. Turijn is ook sterk verbonden met autofabrikant FIAT, wat is terug te zien in het mooie Automobielmuseum.

highlights

Tips & Tricks

read more

Leuke reisverhalen, verborgen parels, originele adresjes, grappige reismoppen, etc. Deel ze via onze Mystop community!

Superga

De superga is een heuvel vlak buiten Turijn die vanuit de stad altijd te zien is. Op de heuvel staat de basiliek van Superga die een schitterend uitzicht over de stad en omgeving biedt.

Mole Antonelliana

Verreweg het bekendste gebouw van Turijn is de Mole Antonelliana, gebouwd halverwege de 19e eeuw. Oorspronkelijk bedoeld als synagoge huisvest het nu het Cinematografisch museum. In een doorzichtige lift kun je naar de top van het gebouw, vanwaar je een oogverblindend uitzicht over de de stad hebt.

previous next

Weer

light rain
Min. 8°
Max. 13°
light rain
Min. 10°
Max. 18°
light rain
Min. 11°
Max. 19°
moderate rain
Min. 10°
Max. 14°
moderate rain
Min. 9°
Max. 15°
heavy intensity rain
Min. 12°
Max. 16°
heavy intensity rain
Min. 11°
Max. 13°
moderate rain
Min. 10°
Max. 18°
moderate rain
Min. 11°
Max. 16°
moderate rain
Min. 9°
Max. 17°
light rain
Min. 11°
Max. 21°
moderate rain
Min. 12°
Max. 23°
heavy intensity rain
Min. 10°
Max. 20°
heavy intensity rain
Min. 8°
Max. 10°
Previous Next

Prijzen zijn 'vanaf', per persoon en in euro, onder voorbehoud van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten; inclusief voorafbetaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering. Daar de luchthaventaksen afhankelijk zijn van vertrekdatum, boekingsklasse en vluchtroute kunnen deze schommelen op de hier aangeboden tarieven.