Goedkope vluchten naar Vilnius

De Litouwse hoofdstad is bekend voor haar vele bossen, buiten én binnen de stadsgrenzen. Vilnius staat ook in de boekjes vermeld voor de ontelbare kathedralen en kerken. Die laten zich bewonderen in alle mogelijke architecturale stijlen: gotiek, renaissance, barok, … Daarnaast schrijft de stad geschiedenis als centrum van studie en onderzoek, met liefst acht universiteiten. De Universiteit van Vilnius, daterende uit 1579, is de op één na oudste universiteit van Oost-Europa.

Breng zeker ook een bezoek aan de kapel van de zonsopkomst: de Aušros vartai. Die zegende de mensen die de stad binnenkwamen of verlieten.


Bij Airstop vind je steeds de goedkoopste vliegtickets naar Vilnius. Op zoek naar een hotel of huurwagen in Vilnius? Airstop, uw garantie voor de laagste prijs!   

highlights

Vilnius Cathedral

De neo-klassieke kathedraal gelegen in het oude stadsgedeelte is de belangrijkste rooms-katholieke kerk van Litouwen.

Kasteel van Gediminas

Gelegen op een heuvel in het centrum van de stad. Deze belangrijke middeleeuwse vestiging is één van de populairste bezienswaardigheden van de stad. In de overgebleven toren kom je meer te weten over de rijke geschiedenis van dit kasteel.

Trys kryziai

Gelegen in Kalnai Park werd dit monument met drie kruisen in 1950 door de Russische bezetting opgeblazen. Veertig jaar later werd het monument opnieuw gebouwd en werden de drie kruisen uit beton volledig wit geschilderd.

previous next

Weer

scattered clouds
Min. 15°
Max. 15°
sky is clear
Min. 10°
Max. 23°
moderate rain
Min. 13°
Max. 19°
light rain
Min. 9°
Max. 17°
light rain
Min. 5°
Max. 15°
light rain
Min. 5°
Max. 16°
light rain
Min. 11°
Max. 19°
light rain
Min. 11°
Max. 17°
light rain
Min. 9°
Max. 17°
light rain
Min. 10°
Max. 17°
moderate rain
Min. 12°
Max. 19°
moderate rain
Min. 13°
Max. 21°
heavy intensity rain
Min. 17°
Max. 26°
moderate rain
Min. 18°
Max. 25°
Previous Next

Prijzen zijn 'vanaf', per persoon en in euro, onder voorbehoud van beschikbaarheid op heen- en terugvluchten; inclusief voorafbetaalbare luchthaventaksen; exclusief dossierkosten (vanaf € 12 p.p.), annulatie- of all-in verzekering. Daar de luchthaventaksen afhankelijk zijn van vertrekdatum, boekingsklasse en vluchtroute kunnen deze schommelen op de hier aangeboden tarieven.